Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nikdy jsem neviděla tak opilé lidi jako v raftu v Krumlově, řekla Bond girl Pike v americké show

Anglickou herečku Rosamunde Pike všichni znají z filmů o agentu Jamesovi Bondovi. Krásná „Bond girl“ se v minulém roce i s rodinou přestěhovala do Prahy, kde natáčí seriál. Čas v Česku tráví tradičními aktivitami. Ve známé americké show Jimmyho Kimmela popsala svoji letní dovolenou na raftu v Českém Krumlově. „Nikdy jsem neviděla tak opilé lidi,“ řekla se smíchem.

Jednačtyřicetiletá anglická herečka se proslavila například ve filmu Dnes neumírej, kde po boku Pierce Brosnana ztvárnila jednu z Bondových dívek. Následovaly desítky filmů, seriálů a divadelních her. Aktuálně herečka natáčí seriál The Wheel of time. Právě kvůli tomu se před více než rokem přestěhovala do Prahy.

Před několika dny byla hostem americké show Jimmy Kimmel Live, kde se jí moderátor ptal na život v Praze a zážitky z České republiky. „Praha je město kultury a příležitostí. Je ve středu Evropy, takže je perfektní pro výlety autem. Několik zajímavých míst už jsme prozkoumali,“ popsala.

Na otázku, co zajímavého v Česku dělají odpověděla historkou z Českého Krumlova. „Minulé léto jsem vzala děti na raftu na vodu do krásného města Český Krumlov, protože jsem slyšela, že je to oblíbená aktivita rodin s dětmi. Bylo to nádherné. Ale podcenila jsem, že je to také velmi oblíbená aktivita při rozlučkách se svobodu a party,“ uvedla.

Dále popsala, že na jednom z raftů viděla opilého muže, který vstal, upadl do bahna a pak vylezl zpět na loď, při čemž ušpinil všechny další lidi na raftu. „Nikdy jsem neviděla tak opilé lidi jako na té lodi,“ popsala s tím, že její dva synové byly výletem fascinovaní a od té doby si hrají „na opilé“.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto repro Youtube

Štítky Rosamunde Pike, Český Krumlov, Jimmy Kimmel, Praha, film, herec, Česko, Bond girl, James Bond, Pierce Brosnan, Dnes neumírej, The Wheel of Time, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nikdy jsem neviděla tak opilé lidi jako v raftu v Krumlově, řekla Bond girl Pike v americké show  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.