Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Věrní zákazníci supermarketů Terno a Trefa se mohou těšit na nové dárky zákaznického klubu

PR článek

O tom, že si v supermarketech Terno a Trefa velmi váží svých zákazníků, svědčí nejenom vysoká úroveň nabídky a služeb, ale také odměňování věrných zákazníků dárky zákaznického klubu.

V supermarketech Terno a Trefa mohou zákazníci nakupovat na věrnostní kartu Terno a Trefa a sbírat tak body za své nákupy. Za takto naspořené body si mohou zákazníci vybrat slevový kupón na další nákup v Ternu nebo v prodejně Trefa nebo některý z celkem 86 dárků pro věrné zákazníky.

Získání zákaznické karty Terno a Trefa je velmi jednoduché. Zákaznickou kartu získáte zdarma včetně dalších dvou karet pro rodinné příslušníky, pokud v supermarketu odevzdáte vyplněný registrační formulář pro věrné zákazníky, který je k dispozici na všech prodejnách Trefa a v supermarketech Terno.

Od 1.4.2021 mají zákazníci supermarketů Terno a Trefa možnost vybírat ze sezónní nabídky jaro – léto 2021 z celkem 86 nových dárků, mezi nimiž najdou například LED televizor, benzínový křovinořez, kuchyňský robot nebo rodinný poukaz na Stezku korunami stromů na Lipno. Nabídka nových dárků platí od 1.4. až do 30.9.2021. 

Dárek z nabídky věcných odměn si mohou zákazníci vyzvednout, pokud mají na své zákaznické kartě dostatečný obnos.  
O vydání dárku stačí požádat pracovnici na pokladně v prodejně Trefa nebo na informacích v supermarketu Terno, která vám rovněž poskytne informace potřebné k jeho výběru. Po vyzvednutí dárku se z bodového konta vaší zákaznické karty odečte hodnota odpovídající výši cílové částky, jež je ke získání dárku potřebná. 

Soutěžte s Ternem o poukazy na nákup v hodnotě 30 tisíc korun

V supermarketech Terno České Budějovice, Týn nad Vltavou, Třeboň, Bechyně, Trhové Sviny, Jihlava, Český Krumlov, Strakonice, Prachatice, Tábor, Hradec Králové, Olomouc a Zlín probíhá v termínu od 17.3. do 11.5.2021 JARNÍ SOUTĚŽ o 13 dárkových...

Kompletní informace o dárcích naleznete na webových stránkách www.terno.cz nebo www.trefasupermarket.cz. Nezapomeňte tedy, že každý nákup na zákaznickou kartu Terno,Trefa znamená další body, za které můžete získat hodnotné dárky.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky terno, trefa, supermarket, zákaznická karta, nákup, slevy, zákazníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Věrní zákazníci supermarketů Terno a Trefa se mohou těšit na nové dárky zákaznického klubu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.