Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ženy si vybírají z tisíců různých odstínů, chlapi tak ze sedmi barev, říká manažer budějckého obchodu Barvy – Laky Komplet

PR článek

Na výběr mají z tisíců barev a kromě autolaků je v jejich obchodě k dostání naprosto vše, co člověk při malování potřebuje. Jediné, co v budějcké prodejně Barvy – Laky Komplet na Rudolfovské třídě nedostanete, jsou laciné šunty. Prodejna si zakládá na kvalitě, proto sází hlavně na české výrobce.

Přijít, optat se, nechat si poradit, vybrat si, koupit, odejít. A v případě potřeby se v budoucnu opět vrátit. Takový je podle manažera Barvy – Laky Komplet Roberta Szó běžný scénář návštěvy nového zákazníka v jejich prodejně

„Málokdy se stane, že by zákazník pro něco přišel a odešel s prázdnou,” přesvědčuje Szó. Prý je tomu spíše naopak. “Ze zamýšlené krátké návštěvy tu pak lidé u kafíčka sedí i hodinu,” usmívá se.

Výběr z pěti tisíc odstínů

Naráží přitom hlavně na rozdíly, které zaznamenává u zákazníků a zákaznic. „Zatímco chlapi jsou rádi, když je na vzornících pár odstínů a ve finále si vybírají tak ze sedmi, osmi barev, ženy si tu rádi posedí a vybírají opravdu pečlivě,” vysvětluje Szó.

A že prý opravdu je z čeho vybírat. „Máme tu několik vzorníků od různých značek. Na výběr je tak zhruba pět tisíc odstínů,” dodává. Barvu pak před zákazníky rovnou namíchají, výsledek své volby tak vidí do několika málo minut.

Zakládáme si na tom, aby se zákazník vrátil

Prodejna si podle manažera obecně velmi zakládá na zákaznické spokojenosti. „Je to poměrně složitý obor. S ohledem na typ natírané plochy zvolit správnou barvu, správné ošetření nebo správné náčiní není úplně jednoduché,” říká Robert Szó. 

„Než se člověk do něčeho pustí, měl by si ideálně nechat poradit od odborníků,” vysvětluje manažer. „Proto by měl raději volit specializovanou prodejnu než hobbymarket. Ve finále mu to ušetří čas, peníze i spoustu starostí,” doplňuje. „Umíme poradit. Proto se k nám zákazníci po své první návštěvě vždy opět vrací,” dodává.

Důraz na kvalitu a české výrobce

Prodejna Barvy – Laky Komplet  se snaží dostát svému jménu a nabízet opravdu kompletní sortiment zboží. Spolu s kvantitou - podle manažera nemají například v nabídce válečků, štětečků a dalších aplikačních pomůcek konkurenci široko daleko - kladou důraz hlavně na kvalitu. 

„Máme osvědčené značky a dodavatele. Když však zjistíme, že výrobce přesunul výrobu na východ nebo se snaží ušetřit a snižuje standard kvality, z nabídky ho vyškrtáváme,” hlásí manažer.

Základem jsou tak české značky jako HET, SOKRATES  nebo zahraniční v podobě například rakouského výrobce Caparol. „Upřednostňujeme spíše české dodavatele. Když už však máme zahraniční, musí to být špička. To je případ právě Caparolu,” vysvětluje.

Fasáda se zárukou

Rakouský výrobce je podle něj unikátní nejen v kvalitě, ale i v přístupu k zákazníkům. „Aktuálně například nabízíme fasády od Caparolu, které dávají (dle zvoleného nátěrového systému) záruku proti zezelenání na osm až dvanáct let,” říká manažer. 

„Zaplísnění nebo zařasení fasád je přitom velmi častým jevem. Caparol dává vlastníkům domů záruku, že se to v jejich případě nestane,” přesvědčuje Robert Szó. „To nikdo jiný neumí,” dodává.

Podpora dětí a sportu

Barvy-Laky Komplet fungují v Budějcích už třináctým rokem a ačkoliv společnost za dobu svého působení otevřela pobočky i v jiných městech, ke svému rodišti budou mít vždy nejblíže. 

„Jsme patrioti a zároveň sportovci. Proto vždy moc rádi podpoříme mládežnický sport,” svěřuje se manažer. Barvy-Laky Komplet jsou tak hrdými partnery JUMP Family parku, Jihočeské fotbalové akademie nebo florbalového družstva Štíři České Budějovice. 

„Ve zdravém těle, zdravý duch. Proto už se nemůžeme dočkat, kdy se doba hodí zase do normálu a děti budou moci opět bez omezení sportovat,” uzavírá.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Barvy – Laky Komplet, prodejna, rudolfovská třída, České Budějovice, malířské potřeby, barvy, laky, štětce, válečky, barva, návštěva, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženy si vybírají z tisíců různých odstínů, chlapi tak ze sedmi barev, říká manažer budějckého obchodu Barvy – Laky Komplet  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.