Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Populární magazín Jihočeské víkendy přichází s novou grafikou, zajímavými místy a partnery

PR článek

Magazín Jihočeské víkendy, který mapuje zajímavé turistické cíle jihu Čech, se po padesáti dílech výrazně mění. Tvůrci sázejí na novou grafiku a přizpůsobují formát televiznímu vysílání. Dohodli se totiž s Televizí Jižní Čechy na pravidelném zařazení pořadu do jejího programu. Magazín posiluje také z hlediska zajímavých partnerů, kteří mají zájem o spolupráci. Místní firmy vidí pořad jako efektivní nástroj komunikace a upozornění návštěvníků na jejich nabídku.

Populární projekt Jihočeské víkendy, který je nyní známý ve webové podobě, na Facebooku a Instagramu, se nově propojuje s výrazně expandující Televizí Jižní Čechy (JČ1).

Na Jihočeské víkendy se diváci na JČ1 mohou těšit s týdenní periodicitou a na zbrusu nové díly, které je zavedou do známějších i méně známých míst Jihočeského kraje. „Po rozhlednách a stezkách se vracíme do měst, městeček a obcí, do hradů, zámků a klášterů. Snažíme se zasáhnout všechny okresy a rovnoměrně pokrýt zajímavá místa jižních Čech. Chceme více zapojit jihočeské osobnosti, spojené s různými místy našeho kraje a připomenout místní příběhy a pověsti," říká moderátor pořadu Jihočeské víkendy Dalibor Uhlíř, který je zároveň jejich vydavatelem.

Jihočeské víkendy můžete sledovat na webových stránkách, na Facebooku nebo Instagramu.

Po úspěšné sérii padesáti dílů se podařilo, kromě vítané spolupráce s Televizí Jižní Čechy, najít spojenectví například s CHKO Třeboňsko nebo s Klubem českých turistů (KČT). Diváci se tak mohou, i díky těmto institucím, těšit na výletní tipy do méně známých lokalit, které rozhodně nelze označit za mainstreamové.

Jihočeské víkendy doznaly také formální změny a mohou se pochlubit novým logem a celým vizuálním konceptem. Tvůrci sází na zvyšování povědomí o projektu. Před letními prázdninami proběhne billboardová kampaň na několika frekventovaných místech kraje. Tvůrci Jihočeských víkendů jsou potěšeni rostoucí popularitou pořadu, díky které se daří zapojit partnery z oblasti sportovního a turistického vybavení, místních služeb, například gastronomie. 

Pojďte s Jihočeskými víkendy navštívit Borotín

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jihočeské víkendy, cestování, Dalibor Uhlíř, časopis, Jihočeský kraj, televize, grafika, Česko, Facebook, Instagram, Klub českých turistů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Populární magazín Jihočeské víkendy přichází s novou grafikou, zajímavými místy a partnery  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.