Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

HS AUTO se už více než dva roky může pochlubit novým showroomem. Přijďte si vybrat ze široké nabídky vozů PEUGEOT a NISSAN

PR článek

Dlouhé roky jste jej mohli navštívit u českobudějovického Výstaviště. Před dvěma lety HS AUTO vybudovalo nový showroom v ulici E. Rošického u kruhového objezdu. Pro firmu, která funguje od roku 1993, to byla výrazná změna. Změna, která přinesla klientům větší komfort. Nový showroom je moderní, dispozičně vyřešený dle letitých zkušeností, a především pak disponující dostatečným parkovištěm.

„Jsme na ploše jednoho hektaru, takže máme jak dostatečný prostor uvnitř budovy, tak i kolem. Zákazníci se tak nemusí obávat, že by neměli kde zaparkovat. Zároveň můžeme vystavovat více aut,“ popisuje jednatel Michal Hrubý a dodává, že v areálu jsou také dvě nabíjecí stanice pro elektromobily. Mimochodem s novým elektromobilem z firmy HS AUTO odjet také můžete.

HS AUTO je autorizovaný dealer vozů Peugeot a Nissan, přičemž ohledně značky NISSAN se jedná o jediného oficiálního zástupce na jihu Čech. „Za ty roky můžeme říct, že jakmile se člověk rozhodne koupit si značku NISSAN, často už pak u ní zůstává. Jsou to auta, co mají co nabídnout. Zároveň auta, která jsou úplně jiná než ta evropská,“ říká jednatel František Hrubý.

Jaké konkrétní vozy můžete ve společnosti HS AUTO koupit, naleznete na webových stránkách společnosti. Kromě nových aut jsou v nabídce i ojetiny různých značek.

Přemýšlíte nad koupí nového auta a zároveň prodejem svého stávajícího? V tom případě není nic snadnějšího než v HS AUTO využít prodej na protiúčet. Ocenění svého vozu můžete vyřešit z tepla domova, stačí vyplnit formulář na webovkách.

HS AUTO vozidla také půjčuje. Vybrat si můžete ze široké nabídky vozů PEUGEOT a NISSAN. K autu dostanete dálniční známku pro ČR, zákonné a havarijní pojištění pro Česko a Evropu a počítat můžete s nonstop asistenční službou po celé Evropě.

HS AUTO dále nabízí služby servisu. „Opět se specializujeme především na automobily PEUGEOT a NISSAN, kde děláme kompletní servis, ale běžně se věnujeme i ostatním autům. Jsme autorizovaný servis, takže klienti mají jistotu, že odvedeme maximálně kvalitní práci. Máme špičkové vybavení, proškolené mechaniky, samozřejmě dodržujeme normohodiny, vše je plně profesionální. Zákazník zároveň přesně ví, co mu na autě děláme, jaké náhradní díly používáme. To vše za férové ceny,“ zdůrazňuje Michal Hrubý.

Zkrátka a dobře… HS AUTO je společnost s velkou tradicí. Zaměstnanci si zakládají na příjemném přístupu a profesionalitě, ostatně přesvědčte se sami, otevřeno je ve všedních dnech od 9 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 12 hodin.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky HS Auto, showroom, Peugeot, Nissan, HS AUTO s.r.o., Česko, Evropa, František Hrubý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HS AUTO se už více než dva roky může pochlubit novým showroomem. Přijďte si vybrat ze široké nabídky vozů PEUGEOT a NISSAN  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.