Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte letní prázdniny na Čapím hnízdě

PR článek

Začíná doba letních prázdnin a především dovolených, které budou letos trochu jiné než obvykle. Kvůli protikoranovirovým opatřením mají turisté ztížený výběr destinací. Sázkou na jistotu je tak v letošní sezoně rekreace v Česku. Nevšední zážitek nabízí například resort Čapí hnízdo v Olbramovicích na Benešovsku, které je ideálním místem k načerpání sil.

Pokoje s malebným výhledem

Pro zájemce o pobyt je připravena speciální letní nabídka. Po zadání kódu „drbna21“ při rezervaci získají návštěvníci slevu na ubytování ve výši 5%. 

Návštěvníkům jsou k dispozici perfektně vybavené pokoje v nejvyšším standardu, jimž nechybí balkon či terasy s výhledem na zdejší malebnou krajinu s přírodním rybníkem. Pro hosty je připravena stylově zařízená ložnice. Zkrátka nepřijdou ani rodiny s dětmi. K hotelovému pokoji lze připojit zázemí pro děti a užít si nerušený pobyt. Součástí areálu jsou rovněž prostory pro pracovní jednání či přednášky.

K dispozici je kongresový sál s kapacitou až 120 míst, jednací salónky 2x10 míst, multifunkční hala Čapí hnízdo, poskytující zastřešení větším akcím, jako jsou koncerty či výstavy. Všechny jednací prostory jsou kompletně technicky vybavené,“ popisuje Kateřina Friedlová, ředitelka Resortu Čapí hnízdo.

Dokonalá relaxace i romantika

K největším lákadlům resortu Čapí hnízdo patří bezesporu Spa & Wellness, které vytváří jedinéčné prostředí pro relaxaci. „V našem Spa & Wellness k dispozici parní lázeň, sanárium, zážitkové sprchy, Kneippův chodník, unikátní hydromasážní lůžka, vyhřívaný bazén s vodními prvky a venkovní terasa s vířivkou,“ uvádí Friedlová.

Mimo jiné nabízí zdejší relaxační centrum dokonalé zázemí pro zamilované páry, které si můžou zajít do privatních prostor a užívat si pohled z venkovní vířivky na hvězdy. „Unikátní privátní prostor je speciálně navržený našimi designery. Nabízí netradiční romantickou atmosféru pro chvíle ve dvou. Společné chvíle zpříjemní soukromá terasa s vířivou vanou, finskou saunou a ochlazovací kádí,“ říká ředitelka resortu. 

Zážitková gastronimie 

Nedílnou součásti zdejšího komplexu jsou místní vyhlášené restaurace, které nabízí špičkový gastronomický zážitek. Hostům je k dispozici několik restauračních zařízení. Občerstvit se lze například v bistru U Čápa, které zpříjemňuje lidem návštěvu tamějšího Ekocentra, kde lze spatřit několik druhů hospodářských i exotických zvířátek. K dalším podnikům patří tamější Vyhlídka nacházející se u golfového hřiště, Letní Terasa a zejména restaurace Lihovar, kde vaří mistři svého oboru.

Stavíme na kvalitě a pečlivě vybraných čerstvých surovinách, do jejichž přípravy vkládá svůj mistrovský cit šéfkuchař Ladislav Douša. K dobrému jídlu patří dobré víno. Náš personál vám zkušeně poradí s výběrem toho pravého,“ tvrdí Katřina Friedlová. 

Zábava pro malé i velké

Nejen k letnímu pobytu na Čapím hnízdě neodmysleně patří široká nabídka aktivit, při nichž si přijdou na své dospělí i děti. Pro rodiče je k mání vybavené devíti jamkové golfové hřiště o rozloze 13,5 hektaru, bowlingové dráhy, tenisové kurty, posilovna nebo rybářské pruty, s nimiž je možné vyrazit k místmu rybníku na lov. Nejmenší návštěvníci pro změnu uvítají například půjčovnu lodiček, zdejší Ekocentrum nebo projížďku na koni. Samozřejmostí jsou pak venkovní i vnitřní bazény, kde si lze naplno užít vodní radovánky.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Čapí hnízdo, Olbramovice, Relaxace, Dovolená, prázdniny, Česko, terasa, okres Benešov, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Salava

Pro zloděje bych tam nevsopil, ješte ho podporovat

Neděle, 11. července 2021, 20:33Odpovědět

Zažijte letní prázdniny na Čapím hnízdě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.