Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Budějcích otevírá Avistech unikátní půjčovnu strojů a nářadí, kterou ocení nejen zahradníci

PR článek

Jihočeská společnost Avistech otevírá v českobudějovické Rudolofovské ulici unikátní půjčovnu strojů a nářadí, kterou ocení nejen odborné zahradnické firmy, ale také obce nebo nadšení kutilové. Nabízí například specializované zdvihače, lesní frézy nebo finišery, kterými lze bez problémů opravit výtluky v silnicích.

V nové zastřešené půjčovně, která se rozkládá na ploše 2 500 metrů čtverečních, najdou zájemci široký sortiment. K dispozici je například třináct nakladačů různých velikostí finského výrobce Avant, jehož stroje pro svou kvalitu oceňují firmy po celém světě, a další profesionální náčiní. Mezi nabízenými produkty najdou zájemci například více typů mulčovačů, bourací kladiva, terénní plošiny, vrtací hlavy, sekačky, sypače nebo frézy na pařezy či náletové dřeviny. 

Většina půjčoven nabízí nakladač s lopatou, který je většinou velký, často se nevejde do úzkých prostor a hlavně se nejedená o nosič nářadí. My půjčíme nosiče, které jsou schopné aktivně pracovat s nářadím. Navíc jsou malé, kompaktní, a tedy lehce převozitelné. K přepravě není potřeba velký náklaďák. K nakladačům navíc půjčujeme specializované nářadí, díky čemuž získají lidé unikátní pracovní prostředky. Pořídit lze například lesní frézu na náletové dříve, kterou normálně nelze komerčně sehnat. Běžná pořizovací cena stroje se pohybuje okolo půl milionu korun,“ říká jednatel společnosti Avistech Roman Guichen.

Špičkově vybavená dílna

Profesionální technika na míru

Avistech má s prodejem a servisem specializované techniky takřka patnáct let zkušeností. V poslední době rozšířila jihočeská firma služby rovněž o půjčovny nářadí, o něž je mezi odbornými společnostmi velký zájem. V poslední době přibývá zájemců z řad široké veřejnosti, kteří najednou můžou pracovat s profesionálním nářadím, jež by si jinak nemohli dovolit. Sortiment se navíc neustále obměňuje, aby v dílně byla vždy k dispozici nejmodernější technika.

V poslední době přibývá lidí, kteří si například chtějí o víkendu na záhradce rozhrnout hlínu nebo si postavit opěrnou zeď. My jim stroje půjčíme, nakonfigurujeme a ještě před tím klienta odborně proškolíme. V případě potřeby stroj k zákazníkovi přivezeme. Ke každému zájemci přistupujeme podle jeho potřeb a vytváříme mu podmínky na míru. Zajímá nás, co potřebuje udělat. Podle toho mu vybereme nejlepší stroj a poradíme, jak s ním nejlépe zacházet,“ popisuje Guichen.

V nabídce půjčovny jsou rovněž pracovní plošiny leguan

Stačí mít chuť pracovat

Zájemci o specializovanou techniku z precizně vybavené dílny Avistech nemusí splňovat žádné zvláštní podmínky. „Jediný limit je, že zákazník musí mít chuť naučit se pracovat s profesionální technikou. Občas potřebuje také řidičské oprávnění skupiny B. V případě, že se jedná o nového zákazníka, požadujeme kauci,“ vysvětluje jednatel Avistech.

Pravidelný servis a údržba

Součástí nové půjčovny je rovněž servisní středisko, kde o stroje pečují odborně vyškolení pracovníci. Starají se o to, aby se lidem dostala do ruku jen technika, která je ve stoprocentní technické kondici.

Stroj po návratu do půjčovny vždy podstupuje odborný servis. Umyjeme jej, zkontrolujeme a dáme znovu do pořádku. Vždy nabízíme jen stroje, kterou jsou ve stoprocentním stavu,“ dodává Guichen.

Stroje na míru. Zakázníkům poradí s výběrem techniky odborný tým

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Avistech, půkčovna, stroje, nářadí, zahrádkáři, České Budějovice, technika, dílna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Budějcích otevírá Avistech unikátní půjčovnu strojů a nářadí, kterou ocení nejen zahradníci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.