Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Big Summer Games opět v IGY, těšte se na Karlose Vémolu nebo Anet Antošovou

PR článek

Největší obchodní a společenské centrum IGY v Českých Budějovicích bude tento víkend opět hostit třídenní crossfitové závody BIG SUMMER GAMES, které se uskuteční na střeše nové budovy u fotopointu #IGYwings od pátku do neděle 20.-22. srpna.

V rámci doprovodného programu mohou návštěvníci změřit své síly s těmi největšími fitness profíky, podívat se exhibici twerkové tanečnice Anet Antošové. Avizovaný MMA bojovník Jiří „Denisa“ Procházka bohužel nedorazí, vzhledem k jeho přípravě na nadcházejí zápas, do které Jirka vždy maximum. Organizátoři závodů tak oslovili neméně zvučné jméno a v neděli se tak můžete těšit na autogramiádu Karlose „Terminátora“ Vémoly. O Jirku Procházku ale nepřijdete, už nyní organizátoři řeší náhradní termín jeho návštěvy.

Nenechte si ujít:
​Pátek od 17:00 Brothers of Iron – Týmový battle 5 vs. 5
Sobota od 13:30 Mass Wrestling s Tady Jánko
Sobota 14:15 a 15:50 Vystoupení Anet Antošové
Sobota 18:00 Veřejný trénink: Krasinský, Tady Jánko, Enžl
Neděle 15:20 Vzpěrač Kamil Kučera: Nadhoz 200+
Neděle 15:50 Autogramiáda Karlose Vémoly
Neděle 16:55 Start finálového workoutu

BIG SUMMER GAMES jsou pro všechny crossfiťáky vrcholem sezóny a jsou považovány za mistrovství republiky. První den je věnován soutěžícím z řad zásahových jednotek, další dny nejlepším atletům. Prostor a tribuny umožňují velkou diváckou kapacitu, proto jsou srdečně zváni všichni, kteří chtějí atletům a užít si nevšední podívanou. Do Českých Budějovic dorazí jako hosté významné osobnosti světa fitness, mezi nimi např. Anabolic Horse, Tady Jánko, Swaglift, Jakub Enžl a samozřejmě i organizátor her Václav Mráz. Závodníci změří své síly v mnoha disciplínách kombinujících intenzivní intervalový trénink, vzpírání, plyometric, powerlifting, gymnastiku, kalisteniku, strongman a další cvičení.

První den – Policejní hry – budou soutěžit sportovci z řad zásahových jednotek, Útvaru pro ochranu prezidenta, Armády ČR a profesionální hasiči a městští strážníci. V další dnech soutěží TOP 200 atletů a atletek z tuzemska i zahraničí, kteří prošli kvalifikací. Vstupné je dobrovolné a veškerý výtěžek bude věnován dětskému domovu v Boršově.

Více informací najdete na webových stránkách.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Big Summer Games, Igy centrum, Karlos Vémola, Aneta Antošová, České Budějovice, atlet, Jiří Denisa Procházka, Armáda České republiky, Útvar pro ochranu prezidenta České republiky, Kamil Kučera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Big Summer Games opět v IGY, těšte se na Karlose Vémolu nebo Anet Antošovou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.