Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Českých Budějovicích vzniká největší finančně-poradenské centrum v regionu

PR článek

Již příští úterý 14. září 2021 v Českých Budějovicích zahájí provoz největší finančně-poradenské centrum v jižních Čechách. Do nových prostor v centru města se stěhuje společnost Finovo, známý zprostředkovatel finančních služeb.

Ve zbrusu nových prostorách o 400 metrech čtverečních nově najdete širokou paletu služeb. Od poradenství až po sjednání hypotečních úvěrů, spotřebitelských půjček, pojištění, a to od předních bank a pojišťoven. Na místě nebude chybět ani investiční poradenství. „Jsme jedním z předních zprostředkovatelů finančních produktů v jihočeském regionu. Jen v našem kraji využívá našich služeb na 10 000 klientů. V uplynulých dvou letech se navíc poptávka zvýšila natolik, že bylo nutné výrazně posílit náš tým specialistů a pro ně a jejich klienty zajistit i adekvátní prostory,” říká výkonný ředitel společnosti Finovo a budějovický rodák Jindřich Hrdý.

Pro radu ohledně financí, konzultaci či přímo zajištění jakéhokoliv finančního produktu tak od 14. září můžete nově vyrazit na adresu F. A. Gerstnera. „Najdete zde specialisty na hypotéky, investice a pojištění všeho druhu - od životního po majetkové pojištění, pojištění vozidel i firem. Současně poskytujeme komplexní řešení v podobě finančního plánu. Samozřejmostí pak je, že klienti s námi konzultují své plány a hledáme možnosti, jak jich dosáhnout. A bohužel také velmi často napravujeme v minulosti nevhodně vybrané pojistky či půjčky klientů. Co se týče následného výběru produktů, tak se řídíme heslem: doporučíme vždy jen to, čemu sami věříme,” doplňuje Hrdý. Kompletní nabídku služeb najdete na webových stránkách společnosti Finovo. 

A jaké jsou další plány společnosti Finovo? Pomáhat klientům dělat správná finanční rozhodnutí a dále posilovat zastoupení firmy v západních Čechách, v Praze, na Vysočině a na Moravě. „Máme štěstí na skvělé spolupracovníky a pečlivě se staráme o zdravou firemní kulturu, takže věřím, že najít nové kolegy nebude problém,” dodává Hrdý s tím, že aktuálně Finovo obsazuje juniorní pozice finančního koncipienta/ky a servisního poradce/poradkyně do oddělení zákaznické péče. Na vedoucí pozice pak investiční, pojišťovací a hypoteční specialisty. Zájemci se mohou obracet na info@finovo.cz.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Finovo, finance, finanční poradenství, poradenské centrum, Jindřich Hrdý, České Budějovice, pojištění, hypoteční úvěr, Jihočeský kraj, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Českých Budějovicích vzniká největší finančně-poradenské centrum v regionu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.