Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Do zoo na mláďata! V Jihlavě mají nové přírůstky, rozšířili také nabídku suvenýrů

PR článek

Zoologická zahrada Jihlava láká k návštěvě i po prázdninách. Zvířata si užívají hezké počasí a babí léto přímo vybízí k procházce po zoo.

Aktuálně je návštěva zoo velice zajímavá, protože můžete pozorovat letošní mláďata. U levhartů cejlonských jsou to dvě koťata, u babirus sulaweských naleznete odrostlejší mládě, ale pořád je hravé. Ve výběhu tapírů vesele skotačí mladá samice, která přišla na svět na konci července. Nejnovějším přírůstkem je čtveřice prasat visajanských. Jde o vůbec první odchov tohoto druhu v jihlavské zoo.

Krom zvířat vám procházku zpříjemní také samotná atmosféra zoo. Jihlavská zoologická zahrada je plná zeleně a příroda pomalu začíná čarovat s barvami. Můžete si proto vychutnat pomalu se blížící podzim a jeho barvy.

Na návštěvníky jihlavská zoo nezapomíná ani co se suvenýrů týče. I když už je hlavní návštěvnická sezóna u konce, zoo pořád připravuje různé novinky. K těm nejnovějším patří druhé vydání suvenýrové eurobankovky s motivem prasat. Naleznete na něm babirusu, pekari ale i již zmíněné prase visajnaské. Bankovka je v prodeji v suvenýrech u hlavního vstupu nebo na hlavní pokladně zoo.

Úplnou novinkou jsou dřevěné suvenýry, které pocházejí přímo z Vysočiny. Jedná se o ruční výrobu a do sortimentu v zoo zařadili dřevěné zvonečky, píšťalky nebo káču. Krásným tipem na dárek (nejen na Vánoce) jsou zbrusu nové pokladničky. Zoo nabízí aktuálně čtyři motivy – hrocha, slona, soba a prase. Když do nich hodíte minci, vesele zavrtí ocáskem. Všechny jsou ručně a s láskou vyráběné a každá pokladnička je svým způsobem originál. Další dřevěné překvapení připravuje zoo na Vánoce.

Zakoupením suvenýrů nejen podpoříte chov zvířat v Zoo Jihlava, ale také získáte krásnou vzpomínku na naši zoo nebo originální dárek. Vše zakoupíte v prodejně suvenýrů u hlavního vstupu zoo, nebo na e-shopu. Zoo Jihlava děkuje všem příznivcům za podporu.

Ohodnoť článek

Štítky Jihlava, zoo, Zoo Jihlava, mláďata, návštěva, Vánoce, Zoologická zahrada Jihlava, zoologická zahrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do zoo na mláďata! V Jihlavě mají nové přírůstky, rozšířili také nabídku suvenýrů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.