Počasí dnes7 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ruční mytí vozidel je všestranná služba, mnohem detailnější než mytí v kartáčové lince, říká majitel detailingového mycího centra

PR článek

Ne nadarmo se říká, že vaše auto je vaše vizitka. Své o tom ví v Čivaku, detailingovém mycím centru, které sídlí v Hluboké nad Vltavou. Už 16 let se zabývají nejen čištěním aut a snaží se neustále posouvat své služby k lepšímu. Co všechno Čivako nabízí? O tom jsme si povídali s majiteli Petrem a Markétou Vejvodovými.

Čištění aut, čalouněného nábytku nebo koberců. To je jen krátký výčet toho, čím vším se společnost Čivako už 16 let zabývá. „Naše firma vznikla primárně jako služba na čištění interiérů vozidel. Později se přidalo čištění čalouněného nábytku a koberců a postupem času jsme pojmuli kompletní péči o vozidla, a to jak interiér, tak exteriér. Stále se snažíme nabízet to nejlepší a posouvat naše služby,“ popisuje majitel firmy Petr Vejvoda.

Ani výše zmíněným seznam služeb, které Čivako nabízí, nekončí. „Vedle ručního mytí a čištění interiérů, provádíme také dezinfekci klimatizace ultrazvukem a dezinfekce kabiny automobilu ozonem a fogací. V době covidové jsme naše zkušenosti s dezinfekcí využili a nabídli tuto službu i jako dezinfekci vnitřních prostor,“ doplňuje Vejvoda. Aby toho nebylo málo, firma má navíc službu Čivako Auto, která se zabývá smluvní přepravou osob a nově bude nabízet také smluvní autobusovou přepravu.

Věrnostní program pro stálé zákazníky



Stálí zákazníci mohou využívat Členství ČIVAKO. To spočívá v předplacení služeb na rok. Zákazníci pak nejsou omezeni počtem návštěv. Musejí se objednávat, ale mají možnost přednostního vyřízení. Podle druhu členství mají v ceně i prémiovou ochranu vozidla = Nanotechnologii.

„Někteří klienti využívají i to, že si sami vozidlo odvezeme, zavolají, automobil je připraven tam a tam, klíčky u manželky či na recepci jejich firmy a vlastně se ani nepotkáme, my dojedeme pro automobil, umyjeme, vyčistíme a automobil vrátíme zpět. Nemusí se o nic víc starat,“ popisuje blíže služby Petr Vejvoda.

Zpět ale k tomu, u čeho firma před šestnácti lety začínala. Ruční mytí aut patří mezi nejvyhledávanější služby. Nic se totiž nevyrovná tomu, když se o vašeho čtyřkolého miláčka někdo postará se stoprocentní péčí. „Lak vašeho vozidla je jako vaše kůže na těle. Když budete dlouhodobě pokožku umývat nekvalitním mýdlem, nekvalitní houbou a nečistoty budete drhnout kartáčem, bude vaše kůže suchá, pórovitá a brzy se bude jevit jako stará. Stejné je to s lakem vozidla. Když budete jezdit pravidelně na kvalitní ruční mytí vozidla, dopřejete svému vozidlu kvalitní konzervaci laku a vaše auto bude dlouhodobě vypadat hezky,“ vysvětluje Markéta Vejvodová z Čivaka a dodává: „Ruční mytí vozidel je všestranná služba, mnohem detailnější než mytí v kartáčové lince.“

Pokud patříte mezi náročnější zákazníky a nestačí vám pouhé mytí, mají pro vás v Čivaku službu detailingu. „Detailing je vrcholná prémiová péče o automobily. Nemluvíme ale pouze o laku vozidla, ale i o interiéru. V detailingu se zaměřujeme na každou škvírku, věnujeme se každému centimetru, každému tlačítku, každému druhu povrchu, používají se top přípravky. Na ochranu laku se používají keramické vrstvy nebo nanotechnologie. Lak se důkladně čistí a leští a zabere to mnoho hodin práce,“ popisuje Markéta Vejvodová.

Pro srovnání s klasickým mytím, které zabere zhruba 30 minut, si na detailing musíte vyčlenit hodinu a více.

Malá, velká i střední auta. V Čivaku umyjí i dodávky nebo karavan

Čivako najdou zákazníci v Hluboké nad Vltavou v Zámostí. Zde mají k dispozici parkoviště, recepci, venkovní posezení. Díky dvěma velkým garážovým boxům mohou v Čivaku mýt a čistit více aut najednou. A jaké vozy si u nich můžete nechat vyčistit? „Malé, velké, střední automobily, dodávky, autobusy, karavany, ale i loď. Vyčistíme všechno, co nám přivezete, jakoukoliv značku bez rozdílu. Omezuje nás pouze průjezd vraty. Maximálně 3,5 metru, ale zatím se vešlo všechno výše jmenované,“ popisuje s úsměvem Markéta Vejvodová.

Nejvyhledávanější službou je mezi zákazníky Program 1. Ruční mytí vozidla a suché čištění interiéru, které zabere zhruba hodinu – hodinu a půl. Výhodou je, že nemusíte nikam odjíždět. Během toho, co se v Čivaku starají o váš vůz, vy se můžete usadit na recepci, připojit se na wifi a můžete například pracovat. Pro všechny zákazníky mají navíc kávu a občerstvení zdarma.

A co když potřebujete umýt auto rychle? Bez objednání? I to v Čivaku zvládnou, i když s omezenou nabídkou. „Expresně a bez objednání zvládneme pouze mytí exteriéru, když to opravdu hoří a když je čas, tak rychlé vysávání. Výhodou v tomto směru mají naši stálí zákazníci, jak už jsme říkali.  Mají jistou výhodu v upřednostnění, ale opět v rámci časových možností, nemůžeme klasicky objednané zákazníky odsunout. I oni čekají na svůj vůz na dohodnutý čas,“ vysvětluje majitel Petr Vejvoda.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Čivako, ruční mytí, detailing, mycí centrum, Hluboká nad Vltavou, interiér, Petr Vejvoda, dezinfekce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ruční mytí vozidel je všestranná služba, mnohem detailnější než mytí v kartáčové lince, říká majitel detailingového mycího centra  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.