Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Věrní zákazníci supermarketů Terno a Trefa se mohou těšit na nové dárky zákaznického klubu

PR článek

O tom, že si v supermarketech Terno a Trefa velmi váží svých zákazníků, svědčí nejenom vysoká úroveň nabídky a služeb, ale také odměňování věrných zákazníků dárky zákaznického klubu.

V supermarketech Terno a Trefa mohou zákazníci nakupovat na věrnostní kartu Terno a Trefa a sbírat tak body za své nákupy. Za takto naspořené body si mohou zákazníci vybrat slevový kupón na další nákup v Ternu nebo v prodejně Trefa nebo některý z celkem 92 dárků pro věrné zákazníky. Získání zákaznické karty Terno a Trefa je velmi jednoduché. Zákaznickou kartu získáte zdarma včetně dalších dvou karet pro rodinné příslušníky, pokud v supermarketu odevzdáte vyplněný registrační formulář pro věrné zákazníky, který je k dispozici na všech prodejnách Trefa a v supermarketech Terno.

Od 1. října 2021 mají zákazníci supermarketů Terno a Trefa možnost vybírat ze sezónní nabídky podzim - zima 2021 z celkem 92 nových dárků, mezi nimiž najdou například vysavač Sencor, sadu nádobí nebo čističku vzduchu a další. Nabídka nových dárků platí od 1.10.2021 až do 31. března 2022.

Dárek z nabídky věcných odměn si mohou zákazníci vyzvednout, pokud mají na své zákaznické kartě dostatečný obnos. 

O vydání dárku stačí požádat pracovnici na pokladně v prodejně Trefa nebo na informacích v supermarketu Terno, která vám rovněž poskytne informace potřebné k jeho výběru. Po vyzvednutí dárku se z bodového konta vaší zákaznické karty odečte hodnota odpovídající výši cílové částky, jež je ke získání dárku potřebná. 

Kompletní informace o dárcích naleznete na webových stránkách www.terno.cz nebo www.trefasupermarket.cz. Nezapomeňte tedy, že každý nákup na zákaznickou kartu Terno,Trefa znamená další body, za které můžete získat hodnotné dárky.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Terno, Trefa, supermarket, dárky, zákaznický klub, Sencor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Věrní zákazníci supermarketů Terno a Trefa se mohou těšit na nové dárky zákaznického klubu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.