Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Géčko nabízí nové relaxační zóny nejen pro zákazníky hledající ten správný valentýnský dárek

PR článek

Nakupování už nemusí být jen únavnou každodenní nutností. OC Géčko chce svým zákazníkům nabídnout maximalní komfort a tak zbudovalo na mnoha místech prostoru obchodního centra nové relaxační zóny.

Ergonomicky řešené, pohodlné sedačky v kombinaci s odkladovým kafé stolkem nabízejí maximální pohodlí pro všechny, kteří se chtějí na chvíli zastavit a vychutnat si okamžik s přáteli nebo rodinou. Aby mohli relaxovat a popovídat si třeba s kamarádkou (alespoň chvilku v klidu) i maminky s menšími dětmi, je jim k dispozici relaxační zóna v blízkosti dětského hřiště.

Správné načasování

Především v době jako je Svátek všech zamilovaných – Sv. Valentýn, kdy mnoho lidí bezradně hledá ten správný dárek pro svou drahou polovičku, jsou relaxační zóny vítaným prvkem. Inspiraci na valentýnský dárek může zákazník najít v obchodech s praktickými a oblíbenými produkty jako je Pepco nebo Orion, popřípadě jít na jistotu a zakoupit květinu v Kytkách od Pepy. Pro náročnější zákazníky se v prostorách OC Géčka nachází 83 obchodů a restaurací.

Láska mezi květinami

Od soboty 12. února po dobu jednoho týdne, tedy do soboty 19. února si OC Géčko připravilo pro své zákazníky a především pro zamilované páry netradiční valentýnský dárek v podobě fotokoutku z živých květin. To jistě ocení především ti, kteří místo hmotného dárku věnují raději romantický okamžik. A pokud by to partnerce či partnerovi bylo přeci jen málo, zbývá ještě čas pro načerpání inspirace v přilehlých obchodech a následně si odpočinout v jedné z relaxačních zón.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto OC Géčko

Štítky Relaxační zóny, Sv. Valentýn, OC Géčko, květiny, obchod, Svatý Valentin, Pepco

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Géčko nabízí nové relaxační zóny nejen pro zákazníky hledající ten správný valentýnský dárek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.