Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Grilovací sezona začíná. Kompletní vybavení najdete v Jihočeském Elektru

PR článek

Připravte se na grilovací sezonu a s předstihem pořiďte gril, který vám bude přesně vyhovovat. Široký výběr veškerého sortimentu najdete v Jihočeském Elektru v centru Českých Budějovic na adrese Rudolfovská 6.

Více o společnosti Jihočeské Elektro a o všech nabízených službách najdete webu.

Kamenná prodejna na Rudolfovské třídě otevírá každý pracovní den v 8:00 a zavírá v 17:00. 

„Lidé u nás najdou kompletní grilovací vybavení. Plynové grily, grily na uhlí a také přenosné, které si můžete vzít třeba na grilování na výletě,“ říká Radim Bohony z Jihočeského Elektra.

Ideálním příkladem je přenosný bezkouřový gril Vesuvio, který je ideálním zařízením pro grilování na například balkoně nebo terase. Uzavřené víčko na koši s dřevěným uhlím chrání dřevěné uhlí před kapajícím tukem. Díky tomu je zabráňeno vývoji kouře. Plášť grilu zajišťuje bezpečné umístění. Díky dvojité stěně můžete gril uchopit a kdykoliv jej přemístit. Čerstvý vzduch dodávaný motorem ventilátoru zajišťuje, že gril je připraven k použití tak, že během pěti minut mohou být grilovaná jídla umístěna na gril.

Novinkou v sortimentu jsou také pařeniště a skleníky. „Skleník namontujete rovnou na připravený povrch, bez základny. Má navíc záruku deset let proti prorezivění,“ dodává Bohony. Zahradní skleník, který najdete také v e-shopu Jihočeského Elektra, má také novou konstrukci z kvalitních pozinkovaných profilů, které zajišťují vyšší pevnost a odolnost.

Jihočeské Elektro se dlouhodobě zaměřuje na prodej chladící techniky, klimatizací, pronájem mobilních klimatizací, realizaci chladicích a mrazicích boxů. Zákazníky firmy jsou ale i gastro provozy a prodejny. „Právě gastro provozy vybavujeme chladícím zařízením, mrazící technikou, ale i prodejními vitrínami, výrobníky ledu nebo výčepním zařízením. Na většinu našich výrobků samozřejmě zajišťujeme záruční a pozáruční servis,“ doplňuje Radim Bohony.

Elektro mimo jiné nabízí také vestavěné spotřebiče. „Pokud je potřeba, najdeme k současnému zařízení alternativu, přivezeme ji, zapojíme a obalové materiály a staré zařízení odvezeme,“ uzavírá Bohony.

Ohodnoť článek

Štítky Jihočeské Elektro, elektronika, gril, grilování, zahrada, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Grilovací sezona začíná. Kompletní vybavení najdete v Jihočeském Elektru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.