Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

OHLA ŽS staví v Českých Budějovicích a celém Jihočeském kraji dlouhodobě a velmi dobře

PR článek

OHLA ŽS, a.s., je multioborová stavební společnost zaměřující se na komplexní realizaci stavebních děl jakéhokoliv rozsahu i náročnosti, jejich modernizaci, údržbu i rekonstrukci. Na stavebním trhu působí 70 let a patří k nejvýznamnějším firmám v oboru v Česku. Její Divize Čechy sídlí a působí nejen v Praze, ale také v Českých Budějovicích.

Společnost OHLA ŽS, která je od roku 2003 součástí nadnárodní stavební skupiny OHLA, působí v Česku prostřednictvím šesti divizí. Jednou z nich je také Divize Čechy, která realizuje zejména pozemní a vodohospodářské stavby. Divize uskutečňuje své obchodní a výrobní činnosti prostřednictvím oblastí Praha a České Budějovice. Právě její českobudějovický tým, který sídlí od září loňského roku na nové adrese v ulici U Jeslí 1, tradičně realizuje stavební zakázky v metropoli Jihočeského kraje a v jeho dalších městech.

Významné zakázky českobudějovického týmu Divize Čechy

V květnu letošního roku dokončil tým Oblasti České Budějovice pod vedením vedoucího projektu Václava Šáleného po dvou a půl letech první etapu přestavby a dostavby pavilonu CH v areálu českobudějovické nemocnice. Díky realizaci této technicky velmi náročné stavby byly vybudovány nové operační sály a centrální sterilizace, které jsou vybavené nejmodernější zdravotnickou technologií. Přítomnost realizačního týmu v tomto největším zdravotnickém zařízení v Jihočeském kraji však není ničím novým. Již dříve zde úspěšně realizoval stavbu pavilonu nového Perinatologického centra, podílel se na rekonstrukci několika oddělení centrálního pavilonu C a zrekonstruoval historický pavilon A, v němž sídlí oddělení psychiatrie.

S projekty realizovanými v Českých Budějovicích se pojí také přestavba pavilonu Z v areálu zdejšího výstaviště. Pracovníci z Divize Čechy ho opravovali od konce roku 2020 a jeho kompletní přestavba, při které dostala budova zcela nový plášť i funkci moderního multifunkčního kongresového centra, skončila v rekordně rychlém čase v srpnu loňského roku. Slavnostní otevření pak proběhlo jako součást zahájení 47. agrosalonu Země živitelka.

Mezi zakázky, které realizoval tým Oblasti České Budějovice v posledních třech letech, patří rovněž přístavba budovy Jihočeské vědecké knihovny v Českých Budějovicích, rekonstrukce pavilonu LDN v Nemocnici Český Krumlov, rozšíření a rekonstrukce Bertiných lázní v Třeboni nebo obnova Horního zámku Vimperk. „V současné době naše divize působí přímo v Českých Budějovicích na dalších dvou stavbách: realizační tým Martina Topky pracuje na generální obnově Biologického centra Akademie věd ČR a realizační tým Milana Pitnera dokončuje na Pražské ulici týdenní a denní stacionář Empatie,“ doplňuje ředitel Oblasti České Budějovice Ing. David Čapek.

Přidejte se k profesionálům v OHLA ŽS

Společnost OHLA ŽS vstoupila v roce 2022 ekonomicky a personálně stabilizovaná s odpovídající zásobou práce, která vytváří předpoklady pro kontinuální plnění závazků vyplývajících z celospolečenských výzev, a to navzdory prudkým změnám v cenách a dostupnosti stavebních materiálů. V říjnu oslaví významné jubileum od data svého založení a působení na stavebním trhu. Jedná se o 70 let realizace železničních, silničních, vodohospodářských a pozemních projektů v České republice i zahraničí. I vy můžete být součástí této společnosti a spolu s ostatními zaměstnanci patřit ke špičce stavební profese. Informace o nabízených volných pracovních pozicích naleznete na webových stránkách společnosti nebo nás můžete kontaktovat prostřednictvím odpovědního formuláře níže.

Web OHLA ŽS, Divize Čechy

Web Skupiny OHLA

Máte zájem o práci v OHLA ŽS?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky OHLA ŽS, České Budějovice, Jihočeský kraj, stavby, Česko, rekonstrukce, pavilon, Praha, projekt, David Čapek, Země živitelka, Akademie věd České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

OHLA ŽS staví v Českých Budějovicích a celém Jihočeském kraji dlouhodobě a velmi dobře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.