Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Udržitelný deštník je vyrobený z recyklovaných PET lahví. Navíc vydrží i vichřici

PR článek

Superodolný deštník od společnosti DOPPLER CZ, který je vyrobený z recyklovaných PET lahví, vydrží nárazy větru o rychlosti vichřice. Společnost s více než třicetiletou na českém a šestasedmdesátiletou tradicí na rakouském trhu poskytuje na tento udržitelný výrobek tříletou záruku.

Společnost DOPPLER začala udržitelné deštníky vyvíjet v roce 2021. V současné době nabízí tyto skládací, plně automatické a holové vystřelovací deštníky v mnoha barevných provedeních. 

"Skládací a plně automatické deštníky mají dřevěnou ručku s certifikátem FSC®, která je ze dřeva schima superba. Střecha deštníku je vyrobena z recyklovaných PET lahví, impregnace střechy deštníků je bez jakýchkoliv PFC látek. Plně automatický deštník testujeme ve větrném tunelu s rychlostí větru do 120 kilometrů v hodině, ostatní do rychlosti 100 kilometrů v hodině. Deštníky nabízíme v různých barvách, jako jsou olivová, modrá, starorůžová nebo černá. Deštníky nabízíme i v zajímavých květinových vzorech. Materiál konstrukce je z oceli a sklolaminátu. Kvalita, servis, udržitelnost a důvěra zákazníků je pro Doppler na prvním místě. To dokazuje také prodloužená záruka 3 roky na Doppler výrobky, deštníky, slunečníky nebo zahradní nábytek, a na Knirps výrobky dokonce až 5 let," popisuje Lucie Navrátilová ze společnosti DOPPLER CZ spol. s r.o.

Společnost DOPPLER vznikla v roce 1947 v Braunau am Inn jako malá rodinná firma zabývající se výrobou deštníků, v současné době firma představuje špičku v oboru. Na českém a slovenském trhu úspěšně působí více než třicet let, několik let již dodává zboží přímo zákazníkům do Polska, Rakouska, Německa, ale také Holandska i Švýcarska.

V Trhových Svinech má DOPPLER CZ vlastní výrobu polstrů na zahradní nábytek a části slunečníků a podle sezony zaměstnává až 100 lidí. Její deštníky a další zboží z letního programu, jako jsou polstry, slunečníky a zahradní nábytek, zákazníci v Čechách a na Slovensku najdou ve velkých obchodních řetězcích, jako jsou Hornbach, Bauhaus, Mountfield nebo Makro. Firma dodává zboží i do kamenných prodejen a má také svůj e-shop.

Zákazníci mohou rovněž navštívit podnikovou prodejnu přímo v Trhových Svinech, která již několik let sídlí v moderních prostorách s krytou výstavní plochou o rozloze 600 metrů čtverečních. 

"Původní sortiment deštníků jsme postupně doplnili o segment slunečníků a následně o polstry a zahradní nábytek. Široká nabídka zahrnuje výrobky základních cenových skupin i sortiment luxusních produktů, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Neustálým vývojem produktů a materiálů s použitím nejmodernějších technologií se snažíme, aby naši zákazníci byli s našimi výrobky maximálně spokojeni," ujišťuje Lucie Navrátilová.

Moderní udržitelné deštníky si zájemci mohou prohlédnout také v internetovém obchodě.   

Své výrobky společnost DOPPLER CZ pravidelně prezentuje na veletrzích For Garden v Praze, Mobitex v Brně a na Slovensku v Nitře na veletrhu Nábytok a Bývanie. Celý sortiment deštníků firma dvakrát ročně vystavuje také na brněnském veletrhu STYL-KABO.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ekologie, udržitelnost, deštník, Doppler CZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Udržitelný deštník je vyrobený z recyklovaných PET lahví. Navíc vydrží i vichřici  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.