Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nejstarší budějovický supermarket Terno rozšiřuje po rekonstrukci sekci s regionálními produkty

PR článek

Zákazníci si užijí nejen příjemné nákupní prostředí, ale čeká na ně i řada novinek v oblasti služeb. Obyvatelé Českých Budějovic si jako první v tuzemsku budou moci nakupovat ovoce a zeleninu za pomoci umělé inteligence, která sama pozná vybraný druh.

Supermarket Terno v Suchomelské ulici se po několika měsících průběžné rekonstrukce naplno otevřel zákazníkům. Proměna se dotkla interiéru i exteriéru a přinesla řadu novinek. Obchod Terno se poprvé otevřel v roce 1995 a tak je dnes nejdéle sloužícím supermarketem ve městě.

Podle Tomáše Rady, generálního ředitele Jednoty, spotřebního družstva České Budějovice, čeká na zákazníky v zrekonstruovaném obchodě kromě příjemného prostředí i rozšířená nabídka regionálních produktů. Těch je v nabídce supermarketu téměř dva tisíce a zákazníci je poznají podle označení „Z našeho regionu“. V Ternu si tak zákazníci budou moci nakoupit například sýry a jogurty z ovčího mléka ze Statku Horní Dvorce u Strmilova, farmářské výrobky z mléka Anglonubijských koz z Farmy v Marinkách z Malého Ratmírova, vyzrálé bio hovězí maso a vepřové maso z Naše farma z Novohradských hor nebo regionální piva z Pivovaru Stráž nad Nežárkou. Nabídku dále rozšiřují bezlepkové a bezlaktózové produkty či produkty se sníženým obsahem cukru. „Abychom usnadnili zákazníkům orientaci, vytvořili jsme v našem obchodě speciální sekci věnovanou těmto produktům. Žijeme a pracujeme v jižních Čechách, a proto logicky chceme nabízet zákazníkům produkty zdejších farmářů a výrobců potravin,“ doplňuje Tomáš Rada.

Zákazníci si mohou v rozšířené sekci „Z našeho regionu“ vybírat ze stovky potravin z Jihočeského kraje. 

Obyvatelé Českých Budějovic si navíc mohou jako první v České republice vyzkoušet v obchodě i jednu horkou technologickou novinku. Při samoobslužném nákupu ovoce či zeleniny jim totiž bude nově asistovat umělá inteligence, která jednotlivé druhy spolehlivě rozpozná. Pro zákazníky to znamená konec složitého hledání v pokladně, ale i stresu s nutností si pamatovat druh vybraného ovoce či zeleniny v košíku.

Díky váze s umělou inteligenci si už zákazník nemusí pamatovat, jaký druh ovoce či zeleniny si vybral.

Jednota České Budějovice jenom v roce 2024 zrekonstruovala v regionu 19 supermarketů Terno a Trefa a v roce příštím jich bude dalších 13. Nedávno navíc otevřela v Dobrovodské ulici i první automatizovanou non-stop prodejnu v Českých Budějovicích.

Supermarket Terno v Suchomelské ulici slouží zákazníkům už od roku 1995, povedená rekonstrukce se dotkla jeho interiéru i exteriéru.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Terno, Supermarket Terno, nákup, potraviny, regionální

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejstarší budějovický supermarket Terno rozšiřuje po rekonstrukci sekci s regionálními produkty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.