Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Galileo. A přece se točí

PR článek

Toto byla první věta a první slogan, který napadl zakladatele firmy v roce 1995, když počáteční vize podnikatelské činnosti směřovala k provozování otáčivých trojbokých reklamních panelů. Proto Galileo. Nejprve Galileo reklama, o pár let později Galileo Production s přívlastkem Továrna na reklamu.

Jaké byly začátky firmy, kolik měla firma zaměstnanců ??

Firma vznikla jako projekt tří nadšenců s cílem postavit a provozovat několik výše popsaných reklamních panelů, které byly v té době k vidění zejména při zahraničních sportovních přenosech. U nás nebyly téměř k vidění. Časem se skutečně podařilo zprovoznit 2 tyto panely na Lannově třídě v Českých Budějovicích, ale postupné potíže, zejména se získáváním stavebních povolení, kdy se povolení na stavbu tohoto panelu blížilo téměř povolení na stavbu rodinného domu, vedly k útlumu této činnosti. Bylo potřeba tedy najít jinou činnost.

Jinou činnost v oboru reklamy ???

Ano. Přesně tak. Ale myšlenky se ubíraly trochu jiným směrem. Reklamní firmy v této době rostly jako houby po dešti. Od malých, jednočlenných tzv. „garážových“ firem až po větší hráče na místním trhu, které vznikly jednak v rámci jakési privatizace jakýchsi pohrobků různých propagačních oddělení všelijakých podniků a jednak zde byly i výjimky, které navazovaly na snad i předválečnou rodinnou tradici. Soupeřit s nimi se zdálo jako nelehký úkol. Rýsovala se ale možnost vyprofilovat se jako dodavatel reklamních materiálů a později i technologií pro tyto firmy.

Jak se záměr vydařil ??

Přesně podle hesla Per Aspera ad Astra. Trnitou cestou ke hvězdám. Od pověstné píky outsidera v pronajatých prostorách v budově U zelené ratolesti na Husově třídě v Českých Budějovicích až po významného regionálního dodavatele v později zakoupených prostorách v Českém Vrbném.

Takže už jen samá pozitiva a sociální jistoty ??

Naopak. Zaběhnutý specializovaný velkoobchod se ocitnul v situaci, kdy pro významné české dovozce přestával být problém zásobovat menší výrobce v regionu napřímo. Vstoupili do nich většinou evropští i celosvětoví hráči na tomto trhu a ti jim poskytli zázemí, finance, mobilitu. Do toho začaly vznikat přepravní společnosti typu PPL, DPD apod., které byly schopny dopravit koncovému zákazníkovi roličku samolepící folie do 24 hod.

Trubte na poplach ! Trubte na poplach !

Opět další milník v dějinách firmy. S touto činností se nedá hledět do budoucnosti. Naštěstí pomohly získané zkušenosti, kontakty, noví obchodní partneři, znalost trhu …..

A přece se točí 2 !

V roce 2006 vzniká společnost GALILEO Production, která své hlavní aktivity směřuje do oblasti výroby indoor a outdoor reklamy, prostředků pro vizuální komunikaci a reklamních služeb zahrnující dodávky a výrobu reklamních předmětů, reklamního textilu, výrobu malonákladových
tiskovin. Točí se válce na tiskových strojích, točí se válce laminátorů, točí se okružní pily, točí se vřetena CNC strojů a fréz, točí se kola rozvozových a montážních vozidel.

Samostatnou částí je i výroba a dodávky textilních velkoformátových aplikací vypínaných do speciálních konstrukcí, nabízené pod vlastní značkou FRAME SYSTEMS.



Základ výrobního procesu dnes tvoří velkoformátový tisk zastoupený širokou řadou nejmodernějších tiskových technologií. Na tento proces jsou navázány technologie určené pro další zpracování a finalizaci tisků. Komplexnost výrobního procesu je zajištěna úplným vlastním vybavením pro montáže. Současný tým 48 pracovníků, zajišťuje kompletní péči o klienty a poskytuje záruku profesionálního řešení i těch nejnáročnějších zakázek v požadovaných dodacích termínech. Klademe vysoký důraz na neustálé zvyšování úrovně technického a technologického vybavení, zajišťování růstu odborné úrovně pracovníků na všech úrovních. V rámci spolupráce s klienty firma poskytuje profesionální přístup a jejím cílem je nabídnout špičkové služby a servis, které jsou nezbytným předpokladem pro budování dlouhodobé spolupráce s klienty a partnery.

GALILEO Production – Továrna na reklamu !

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Galileo, reklama, Galileo Production

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Galileo. A přece se točí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.