Počasí dnes31 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

PECiVÁL U Perly. Tady rozhodně najdete kvalitu, tradici a svěží novinky

PR článek

PECiVÁL U Perly, nacházející se na adrese Holečkova 7 v Českých Budějovicích, nedávno prošel významnou rekonstrukcí, která nejen přinesla nový moderní vzhled, ale také otevřela další možnosti a zážitky pro naše zákazníky.

Perla: Drahocenný klenot v srdci města

PECiVÁL U Perly není jen pekařstvím, kde si můžete koupit skvělé pečivo a lahůdky, je to místo, které nabízí jedinečný zážitek. Od chvíle, kdy vejdete dovnitř, budete unešení voňavou atmosférou, příjemným prostředím a širokou nabídkou našich výrobků. Nově rekonstruovaná prodejna je navíc vybavena pohodlným posezením, kde si můžete vychutnat své oblíbené produkty přímo na místě. Nechte se unést prostředím nové prodejny a dopřejte si chvíle odpočinku a relaxace s vaším oblíbeným dezertem, teplým nápojem, limonádou nebo výbornou kávou.

Bohouš a Venouš: Lahůdky pro každý den

Novinky, plněné chleby k rozpečení Bohouš a Venouš, přinášejí prvotřídní kombinaci chutí a vůní. Bohouš je plněn slaninou, sýrem s modrou plísní, červenou cibulkou a bylinkovým máslem, zatímco Venouš láká svým složením uzeného masa, sýrem gouda, bylinkového másla a svěží jarní cibulky. Každý kousek je pečlivě vyroben, aby poskytoval dokonalý chuťový zážitek a uspokojil i ty nejnáročnější gurmány.

Dále je třeba zmínit, že Bohouš nedávno obdržel prestižní ocenění v populární soutěži regionálních potravin Chutná hezky. Jihočesky. S velkou radostí sdělujeme, že se stal absolutním vítězem v kategorii Ostatní, kde dosáhl prvního místa. Toto vítězství jen potvrzuje, že jeho vynikající chuť si skutečně zamilujete.

Dopřejte si tyto lahůdky a přesvědčte se sami o tom, proč jsou Bohouš a Venouš takovými favority mezi milovníky dobrého jídla. 

Poctivě namazaný krajíc: Každá varianta pro jinou příležitost

Mazaný chléb Pecivál nabízí v Peciválovi pro každou příležitost, ve dvou exkluzivních variantách. Vajíčková varianta je ideální pro snídani, pikantní sýrovou verzi si zamilujete jako svačinu. Všechny druhy jsou vyrobeny s láskou a péčí, abyste si je mohli vychutnat s maximálním potěšením.

PECiVÁL U Perly: Místo, kde se setkává tradice s moderním konceptem

PECiVÁL U Perly není jen pekařství, je to místo, kde se tradiční řemeslo a poctivá kvalita setkává s moderním konceptem. Přijďte a přesvědčte se sami o tom, proč je PECiVÁL tou nejlepší volbou pro vaše chuťové požitky.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky pecivál, pekařství, pečivo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PECiVÁL U Perly. Tady rozhodně najdete kvalitu, tradici a svěží novinky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.