Počasí dnes24 °C, zítra31 °C
Pondělí 17. června 2024  |  Svátek má Adolf
Bez reklam

Město opravuje brouzdaliště u Maláku. Hotovo má být na začátku června

Na začátku června by měla být dokončena oprava dětského brouzdaliště na Maláku v Českých Budějovicích. Město nechalo nově natřít povrchy brouzdaliště, vyměnilo betonové žlaby a opravilo přívod vody.

Opravu dětského brouzdaliště na Malém jezu v Českých Budějovicích zajišťovala pro město Správa domů. Podle jednatele společnosti Petra Šindeláře se obnovily nátěry brouzdaliště, vyměnily se betonové žlaby a opraven byla také přívod vody. 

„Dále bude osazen dřevěný lem na okraji brouzdaliště, dokončení veškerých prací počítáme na začátku měsíce června," uvedl Šindelář. 

V minulém roce město avizovalo, že má celý Malák projít proměnou. V plánu je vybudování workoutového hřiště, menšího dětského hřiště. Už nyní mohou lidé na oblíbeném místě u řeky využívat veřejný gril. Vznikly zde také nové mlatové cesty.

„Při všech těchto krocích dbáme hlavně na to, aby nedošlo k poškození ani zmenšení plochy zeleně, která je na Maláku to nejcennější,“ uvedl ke konci minulého roku vedoucí odboru správy veřejných statků Tomáš Kubeš.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Elmira Talířová

Štítky Malý jez, brouzdaliště, oprava, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město opravuje brouzdaliště u Maláku. Hotovo má být na začátku června  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.