Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Díky novým pojízdným prodejnám PECiVÁL Na Kolech máte čerstvé pečivo na dosah ruky i u vody

PR článek

V letošním roce přichází Pekárna Srnín s revolučním konceptem, který osloví všechny milovníky čerstvého pečiva. Nové pojízdné prodejny PECiVÁL Na Kolech míří za zákazníky přímo do jejich oblíbených letních destinací v Jihočeském kraji. Tři strategicky rozmístěné mobilní prodejny zajistí, že se čerstvé pečivo dostane do rukou těch, kteří si užívají volno u vody či na výletech.

První zastávkou je populární rekreační oblast Na Štilci, ležící mezi Českými Budějovicemi a Českým Krumlovem. Tato lokalita láká návštěvníky ke koupání a kempování, takže prodejna s čerstvým pečivem je vítaným zpestřením. Druhá pojízdná prodejna našla své místo přímo v kempu Modřín na Lipně nad Vltavou, kde si návštěvníci mohou vychutnat čerstvé pečivo bez nutnosti opustit kemp. Třetí prodejna bude brzy otevřena v lokalitě sportovních areálů historického města Český Krumlov, které přitahuje turisty z celého světa.

PECiVÁL Na Kolech nabízí široký sortiment pečiva, ze kterého si vybere každý. Novinkou, která potěší každého gurmána, je řada Croi. Tři delikátní varianty croissantů přinášejí nezapomenutelný chuťový zážitek.

Croiříšek - Křehký croissant plněný bohatým čokoládovým krémem, zdobený křupavými kousky lískových oříšků. Tento croissant je více než jen pečivo, je to gurmánský zážitek, který promění každý váš den v jedinečný.

Croistácie - Jemný croissantový základ s famózním pistáciovým krémem, korunovaný křupavými pistáciovými oříšky. Croistácie je malý kousek nebe v každém soustu.

Croimalia - Nejnovější přírůstek do croissantové kolekce, naplněný bohatým malinovým krémem a zdobený malinovou polevou s kousky mrazem sušených malin. Tento croissant je snem každého milovníka malin.

Vedle croissantů přichází Pekárna Srnín s dalšími inovacemi. Nové koláče s krémem, ovocem a drobenkou jsou k dispozici ve třech lahodných variantách: borůvkový, malinový a lesní směs. Každý koláč je pečlivě připraven z nejčerstvějších surovin, aby splnil vaše nejvyšší očekávání.

Borůvkový koláč - Plný sladkých borůvek, doplněný jemným krémem a posypaný křupavou drobenkou, tento koláč je dokonalou pochoutkou pro milovníky lesních plodů.

Malinový koláč - Šťavnaté maliny v kombinaci s krémem a drobenkou vytvářejí neodolatelnou chuťovou symfonii, kterou si zamilujete na první sousto.

Koláč lesní směs - Směs lesních plodů, jemný krém a křupavá drobenka tvoří harmonickou kombinaci, která potěší vaše chuťové pohárky.

Pojízdné prodejny PECiVÁL Na Kolech jsou zde pro vás, aby vám nabídly ty nejlepší produkty z Pekárny Srnín přímo na dosah ruky. Užijte si dovolenou s čerstvým pečivem a svěžími novinkami, které vás nadchnou svou kvalitou a chutí. Přijďte ochutnat a zažít pravý gurmánský zážitek s PECiVÁLEM Na Kolech.

Sledujte Pekárnu Srnín na Facebooku a Instagramu pro aktuální informace, novinky a umístění pojízdných prodejen. Přejeme vám krásné léto a těšíme se na setkání u vody.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky pekárna, pecivál, pečivo, voda, na kole, léto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vlasťule Křenková

Tak to je super, jsme sice ve Frymburku, ale k Modřínu si s radostí dojedu na kole. Za výborné pečivo ta trocha pohybu stojí.

Pátek, 9. srpna 2024, 21:19Odpovědět

Díky novým pojízdným prodejnám PECiVÁL Na Kolech máte čerstvé pečivo na dosah ruky i u vody  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.