Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hudební festival Loučení s létem v minipivovaru Kněžínek zve na kapely i příjemnou atmosféru

PR článek

Tak jako každý rok, i letos pořádá minipivovar Kněžínek oblíbený hudební festival “Loučení s létem”. Dne 31.8.2024 tak zahrají kapely Tlustá Berta, Rockrock, Sarah a Harvester.

I když se na pódiu během večera vystřídá několik kapel, akce není jen o hudbě. Je také příležitostí setkat se s přáteli, posedět, zapařit a podělit se o zážitky z léta nebo si zajít udělat pár romantických snímků na rozhlednu.

Kromě samotného hudebního festivalu se ve stejný čas bude v areálu minipivovaru konat také sraz Youngtimerů (jedná se o vozy, která svým stářím 20–29 let ještě nedosáhly na status veterána, ale mají sběratelský potenciál). I tato akce je přístupná pro širokou veřejnost. Chybět nebude ani rožnění a grilování - čeká vás například pečená kýta.

Nyní krátce o kapelách, které vystoupí:

Tlustá Berta: Kapela vznikla v roce 1991. Mezi jejich nejznámější songy patří třeba interpretace Bláznivé Zuzany nebo Dělnické štěstí. Skvěle si zapaříte také na songy Vítejte v džungli, První vyholení a další. Mezi jejich nové kousky pak patří třeba Nil.

Rockrock: K téhle budějcké partě se v letošním roce připojil zkušený rocker Pavel Přenosil. Znát od nich můžete například songy Stoupám s Tebou, Věřit snům či Poslední žena. Mezi jejich novější kousky patří třeba Indiánské léto, Co chci já a další.

Sarah: Českobudějovická kapela, která baví své publikum už řadu let. Hraje hard rock.

Harvester: O sobě říkají, že hrají styl nazvaný aggro-ethno. Kapela má svou domovinu v Horní Plané. Jejich písničky mají vtipné texty.

Řekněte sami. Jaká jiná událost na setkání je lepší než tato? Jinými slovy: Patří mezi vaše oblíbené nápoje zlatavý mok? Doražte! Máte rádi rock a skvělou atmosféru? Doražte!

Přijďte prožít nenucený večer plný smíchu a tance. Nechte se unášet pocitem, že léto ještě úplně nekončí a doražte se na festival “restartovat” pro nový školní rok.

A to hlavní! Pojďme si užít poslední záblesky na léta naplno. Platí totiž pravidlo, že co se na festivalu upeče, tam také zůstane.

Kdy se akce koná? Dne 31. srpna 2024 od 17:00. Ke konání akce má pořadatel oproti minulým rokům jednu novinku. Konat se totiž bude v prostoru parkoviště.

Vstupenky kupujte v předprodeji na CBsystem.cz nebo na recepci minipivovaru Kněžínek. Cena v předprodeji je 350 Kč, na místa v den konání akce zaplatíte 450 Kč. Aktuality k akci a další události u Kněžínka sledujte na webu.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky minipivovaru Kněžínek, festival, loučení s létem, hudba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hudební festival Loučení s létem v minipivovaru Kněžínek zve na kapely i příjemnou atmosféru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.