Počasí dnes17 °C, zítra12 °C
Úterý 22. října 2024  |  Svátek má Sabina
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Strašidelná zoo v Hluboké nad Vltavou nabídne magické odpoledne plné bezpečného strašení pro celou rodinu

PR článek

Když se řekne „zoo“, většina lidí si představí poklidnou procházku mezi výběhy zvířat za slunečného dne, kdy se mohou obdivovat kráse přírody. Ale co kdybychom vám řekli, že zoo může mít i temnější, děsivější stránku? Přesně to nabízí Strašidelná zoo v Hluboké nad Vltavou, která každoročně pořádá jedinečnou akci plnou nezapomenutelných zážitků.

Dne 26. října v 14:00 hodin se brány Zoo Hluboká otevírají pro odvážné návštěvníky toužící po netradičním zážitku. Namísto běžného denního ruchu se zoo ponoří do magické atmosféry, kterou doplňují strašidelné bytosti, které ožívají na každém kroku.

Jedním z hlavních lákadel Strašidelné zoo jsou kostýmovaní průvodci, kteří během celé trasy a na stanovištích udržují napětí a zábavu. Procházejí se v maskách přízraků, čarodějnic, duchů a strašidel.

Děti mají na stanovištích možnost se zapojit do různých her a soutěží, které jsou připraveny tak, aby otestovaly jejich odvahu a postřeh, za každé splnění úkolu je čeká odměna a razítko do hrací kartičky a za vyplnění celé kartičky děti na konci trasy obdrží diplom statečnosti.

Těšit se můžete také na doprovodný program v podobě kapely Maxa Band, dlabání dýní, malování na obličej a řemeslný jarmark, na kterém letos najdete výběrovou kávu, sladké, slané, hračky, svíčky a mnoho dalšího, každý si přijde na své.  V 17:45 hodin vyrazí návštěvníci na společný lampionový průvod, který celou akci zakončí.

Strašidelná zoo v Hluboké nad Vltavou dokazuje, že i zvířecí zahrada může nabídnout dobrodružství, které si budete pamatovat ještě dlouho poté, co se brány zoo zavřou. Tento jedinečný zážitek je skvělým zpestřením. Pokud máte rádi tajemno a nevšední zážitky, neměla by tato akce ve vašem kalendáři chybět.

Dne 26. října bude otvírací doba zoo od 8:30 do 18:00 hodin. Doprovodný program Strašidelné zoo bude probíhat od 14:00 a zakončen bude lampionovým průvodem, který vyjde v 17:45. Z bezpečnostních důvodů jsou povoleny pouze lampiony na baterie. Přijďte si užít strašidelnou zoo a nezapomeňte si strašidelný kostým. Více informací na www.zoohluboka.cz.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky zoo, Hluboká nad Vltavou, zvířata, strašení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strašidelná zoo v Hluboké nad Vltavou nabídne magické odpoledne plné bezpečného strašení pro celou rodinu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.