Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Cestovky připravily na začátku roku velké množství slev

Budějcká Drbna narazila během posledních dnů na spoustu akčních nabídek u různých cestovních kanceláří. Rozhodla se proto na jejich budějckých pobočkách zjistit, v jakém rozmezí se slevy pohybují a kde všude byste mohli při výběru oblíbené destinace ušetřit.

Cestovní kancelář Saturn, která spadá pod autobusového dopravce ČSAD Autobusy České Budějovice a.s. a má pobočky kromě krajského města ještě v Českém Krumlově, Písku a Prachaticích, nabízí svým klientům slevu 7 % při uhrazení padesátiprocentní zálohy z celkové ceny zájezdu do 15. února.

Při zakoupení ubytování s dopravou autobusem nachystala CK Saturn i slevu na dopravu, a to 300 korun na osobu. Slevy se týkají všech pobytových a poznávacích zájezdů a rovněž i vícedenních cykloturistických zájezdů.

Saturn vozí své klienty nejčastěji do Chorvatska do oblasti Makarské riviéry. V nabídce najdete i známá letoviska ve Španělsku, oblasti severní Itálie nebo krátkodobé pobyty v termálních lázních v Maďarsku. Velmi oblíbené jsou u CK Saturn také cykloturistické zájezdy na ostrov Sardinie či do Katalánska.

Cestovní kancelář Blue Style zase nachystala výhody na takzvané first minute zájezdy. Do 15. února můžete získat slevu 21 % u dospělé osoby za včasnou rezervaci, v případě, že poletíte s dětmi, činí sleva 15 %. U některých hotelů je stále platná nabídka dítěte zdarma.

Další možností, jak ušetřit část finančních prostředků, je být pojištěný u Všeobecné zdravotní pojišťovny. Jestliže jste již někdy s touto kanceláří cestovali, sníží vám cenu zájezdu ještě o pětistovku. Příležitost, jak ušetřit další tisícikorunu, nabízí kupon, který vyjde během dnešního a zítřejšího dne ve vybraných médiích. Nejvíce oblíbenou destinací je Djerba.

Firotour připravila u příležitosti konání středoevropského veletrhu cestovního ruchu Holiday World v Praze atraktivní slevy až 20 % na vybrané letecké zájezdy s parkováním u letiště zdarma. Nejvíce se u společnosti prodávají zájezdy do Řecka a Turecka.

Exim Tour nabízí podobné veletržní slevy, a to ve výši 20 % na Egypt a 17 % na ostatní destinace. Cenově nejvýhodnější v porovnání kvality služeb a ceny vychází Tunisko společně s Egyptem, nejžádanější lokalitou je však Turecko.

Štítky cestovní kanceláře, slevy na zájezdy, zájezd, cestovní kancelář, Drbna.cz, ČSAD, Turecko, Egypt, České Budějovice, Český Krumlov, Chorvatsko, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cestovky připravily na začátku roku velké množství slev  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.