Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Cyklostezka z Budějc do Hrdějovic bude stát 4,3 milionu

Starostové obcí Borek, Úsilné, Hrdějovice a primátor Českých Budějovic podepíší ve čtvrtek dopoledne smlouvu o plánované stavbě, která jistě bude zajímat každého cyklistu z regionu. Do léta letošního roku totiž bude mezi Budějcemi a Hrdějovicemi vybudována nová 700 metrů dlouhá cyklostezka.

Podíl obce Borek na realizaci projektu činí 990 tisíc, Hrdějovice zaplatí 400 tisíc a Úsilné přispěje částkou 60 tisíc korun. Největší částku pak zaplatí České Budějovice – z celkové sumy 4,3 milionu, kterou bude cyklostezka stát, krajské město uhradí 2,95 milionu korun.

„Stezka propojí všechny zmíněné obce a lidem bude sloužit už letos v létě,“ řekla iniciátorka smlouvy náměstkyně primátora Ivana Popelová.

Štítky České Budějovice, Hrdějovice, Úsilné, Borek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tomáš Paulík

Nevím jak to bude vypadat a proto tu nebudu vykřikovat jak je to blbě....a vůbec se zamyslete nad tím, jak se dá 700 metry propojit Borek, ČB a Úsilné.

Čtvrtek, 8. března 2012, 23:10Odpovědět

Tomáš Hájíček

Tipuju že nějak takhle... http://zpravy.ihned.cz/c1-51862190-rekordne-draha-cyklostezka-jeste-podrazi-uz-ted-stoji-200-metru-18-milionu a to jsme ještě břídilové :-DD

Čtvrtek, 8. března 2012, 11:37Odpovědět

Bezedný Frank

Ne Já to nevím, ale ty jistě jo.

Čtvrtek, 8. března 2012, 09:58Odpovědět

Tomáš Paulík

A víte vlastně vůbec jak ta stezka bude vypadat, když tu plkáte, že je to drahý / k ničemu?

Čtvrtek, 8. března 2012, 09:15Odpovědět

Tomáš Hájíček

Jinak obecně....ať stojíme každej na nějaký straně..důležitý je aby lidem tady nebyl osud našeho města ukradenej a uměli se se ozvat, pokud to má nějaký smysl a hlavně je-li to názor většiny, trochu zabojovat.

Středa, 7. března 2012, 21:27Odpovědět

Jan Homolka

Krásný město to je, tyhle mouchy má podle mě každý mesto a obec.. :)

Středa, 7. března 2012, 21:24Odpovědět

Tomáš Hájíček

No tak to souhlas, momentálně tady u nás není moc na výběr......každej je do nějaký kauzi přímo nebo nepřímo zapletenej...ale fakt kam se člověk podívá..přitom takový hezký město by to bylo....:-/

Středa, 7. března 2012, 21:20Odpovědět

Jan Homolka

Já také děkuji Tomáši.. :) no bylo by to super, ale připadá mi, že není moc koho vybírat.. :(

Středa, 7. března 2012, 21:08Odpovědět

Tomáš Hájíček

Oprava....samozřejmě Honzovi Homolkovi díky....konečně trochu tady výměna názorů...snad korektní.Snad jediný východisko je spočítat "jim" to u příštích voleb..no ne?

Středa, 7. března 2012, 20:52Odpovědět

Tomáš Hájíček

Jiří díky za dizkuzi

Středa, 7. března 2012, 20:45Odpovědět

Jan Homolka

Jojo je to zbesilost, o tom zadna.. Stejne jako pulka veci ktera se tu dela za obrovsky penize uplne zbytecne.. Klepu si na celo kdo to zase odsouhlasil.. Nicmene bych vinu nehazel na cyklisty, ale na klauny na magistratu.. :)

Středa, 7. března 2012, 09:12Odpovědět

Bezedný Frank

No ty tam tomu dávaj dost na prdel!

Středa, 7. března 2012, 08:59Odpovědět

Tomáš Hájíček

Prostě nemám cyklisty - a teď mám teda na mysli ty věčně nesvítící,přidrzlé a předpisy ignorující atlety - rád z mnoha důvodů a co si o nich myslím,také píšu...OK asi to není úplně košer, a pokud do této skupiny nepatříte, jen dobře.O partě kolem Veselého ani nemluvit...Musíte ale souhlasit, že skoro 4 a půl mega za 700 m cyklostezky je fakt síla....

Úterý, 6. března 2012, 23:27Odpovědět

Jan Homolka

Kauza modrý most mi taky leží v žaludku, ale kvůli tomu nebudu nadávat všem lidem do idiotů, ale podívám se kdo za tím stojí.. V tomto případě pan Jan Veselý...

Úterý, 6. března 2012, 20:44Odpovědět

Jan Homolka

Ano, pumpičkář jsem, ale nevidím jediný důvod proč urážet cyklisty takovým slovníkem jako že jsou impotenti v buzyoblečcích.. Vaší argumentaci zcela chápu, taky mě to štve, ale nedivím důvod proč urážet celou komunitu cyklistů kvůli rozhodnutí papalášů na úřadě.. Ten koment jsem napsal jen kvůli tomu.. Dost mi poslední dobou vadí, když se nadává na špatný lidi a ještě takovým slovníkem..Ku příkladu, město postaví drahý obchvat a všichni řidiči budou zkurvysyni v debilních plechových bednách ? Nebo se konečně ukáže na toho kdo to hnojí a bude se nadávat pouze na tu osobu zodpovědnou ?

Úterý, 6. března 2012, 20:42Odpovědět

Tomáš Hájíček

To si koukejte kam uznáte za vhodné pane jistě pumpičkáři Homolko......jen se mi nelíbí že si město,potažmo paní Popelová, utrácí naše společné peníze za projekt pro minoritu a ještě tak těžce předražený.V našem Thomadorfu je poslední dobou móda ustupovat menšinám (viz modrý most...) a cpát prachy kam není potřeba..jen že ať je to in a po chuti evropský unii. Jak by se Vám líbilo, kdyby jste mi zafinancoval třeba pergolu na zahradě a krb...taky bude sloužit jen hrstce lidí ve městě....asi ne co?

Úterý, 6. března 2012, 20:37Odpovědět

Jan Homolka

Mmm koukám že pan Hájíček je vzdělaný člověk s vybraným slovníkem.. Takové mám nejraději, nejlépe uvařené na talíři s knedlíkem...

Úterý, 6. března 2012, 20:05Odpovědět

Tomáš Hájíček

Hmmm.....600k kč za sto metrů cyklostezky??.....to se nám ti impotenti v buzyoblečcích pěkně vyplatí...k čertu s nima..Ono není v ČB do čeho lepšího investovat....???

Úterý, 6. března 2012, 14:54Odpovědět

Cyklostezka z Budějc do Hrdějovic bude stát 4,3 milionu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.