Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Demoliční derby se už v sobotu vrátí na výstaviště

Českobudějovické Výstaviště bude v sobotu 7. dubna od 14 hodin již počtvrté hostit závod v demoličním derby, automobilových destrukčních závodů.

Pro soutěžící bude připravena 200 metrů dlouhá šotolinová trať. Startovat bude přes třicet závodních speciálů, mezi nimiž se objeví například Mercedes 124, BMW E30, Ford Mondeo nebo Mazda 323.

Závod bude rozdělen do několika rozjížděk a finálové jízdy. Zvítězí poslední pojízdné auto. Závod bude komentovat známý rádiový moderátor DJ Basslicker a živě vystoupí zpěvačka Leona Gogolicyn.

„V rámci závodu je pořádaný i tuning sraz. Diváci tedy uvidí jak autovraky, tak i to nejhezčí, co na silnicích jezdí,“ uvedl jeden z organizátorů Radek Šíma. „V sobotu navíc oslavíme i sté zdemolované auto na závodech CZECH Demolition Derby,“ dodal.

Na první pohled se může demoliční derby zdát jako závod pro nevybouřené mladíky, kteří chtějí jen něco zničit. Není tomu tak. Máte možnost zažít pocit profesionálního závodníka a hlavně získáte zkušenosti s ovládáním auta v extrémních podmínkách, které můžete zúročit na běžných silnicích.

„Nejenže se snažíme ´čistit´ české silnice od starších aut, ale spolupracujeme i s Českou televizí při natáčení Černých ovcí na silnici a Českým sdružením obětí dopravních nehod,“ říkají pořadatelé.

Vstup pro dospělé je 90 korun, děti do dvanácti let půjdou za 50 korun.

Tisková zpráva
Foto: www.demoderby.cz

Štítky silnice, Mercedes-Benz, Ford Mondeo, BMW řady 3, Česká televize, Mazda 323

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Demoliční derby se už v sobotu vrátí na výstaviště  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.