Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

FOTO: V Pištíně začalo natáčení pokračování Babovřesk

Do roka a do dne! Tak zněl po únorové premiéře slib režiséra a scénáristy Zdeňka Trošky, spoluscénáristy a asistenta režie Marka Kališe a producentky Dany Volákové – pokud bude komedie Babovřesky úspěšná. A dvojka podle Trošky vzniká právě na přání mnoha diváků.

Natáčení bylo zahájeno dnes v jihočeské obci Pištín, kde první klapka klapla pár minut po osmé hodině ranní. Film by měl být dokončen v roce 2014 a premiéra je naplánována na 20. února 2014.

Před tvůrci tedy stojí velký kus cesty a na jihu Čech stráví natáčením celkově 36 dní, poslední záběry se v okolí Českých Budějovic uskuteční 28. června.

Scénář k filmu napsal podle námětu Luboše Draganovského Zdeněk Troška a Marek Kališ. Ve filmu se objeví vedle Jany Synkové a její skupiny šesti bab herci z prvního dílu, tedy například Veronika Žilková, Lucie Vondráčková nebo Jan Dolanský.

Herecký tým do dvojky Zdeněk Troška doplnil o Bronislava Kotiše či Martina Stropnického a další známé a atraktivní tváře ze světa sportu.

Režie: Zdeněk Troška
Producent: Dana Voláková a Michaela Flenerová
Výkonná produkce: Michaela Flenerová
Scénář: Zdeněk Troška a Marek Kališ
Náměst a spolupráce na scénáři: Luboš Draganovský
Kamera: Ervín Sanders
Střih: Dalibor Lipský
Zvuk: Tomáš Bělohradský
Make up:  Jiřina Pahlerová
Architekt: Václav Vohlídal
Kostýmy: Josef Jelínek
Hudba:  Karel Vágner
Marketing a PR Dana Voláková

HERCI:

Veronika Žilková, Jana Synková, Lucie Vondráčková, Lukáš Langmajer, Pavel Kikinčuk, Jan Dolanský, Bronislav Kotiš, Martin Stropnický, Jiří Pecha, Lubomír Kostelka, Jindřiška Kikinčuková, Jana Altmannová, Pavla Bečková, Radek Zima, Růžena Havlová, Anastázie Perlíková, Jarmila Bursová, Jaroslava Ulrichová, Barbora Šimková,Veronika Novotná, Jan Kuželka, Jaroslav Čermák, Petr Polák, Kamila Kikinčuková, Taťána Krchovová, Iva Malatová, Miriam Kantorková, Michal Pavlata, Přemysl Kubišta, Viktor Pavel Vávra, Marie Strnadová, Julie Sičáková, Hana Nigrínová, Nela Řehořová, Karel Liebl a hokejisté NHL.

Tisková zpráva a Jan Homolka

Štítky Babovřesky 2, natáčení, Pištín, České Budějovice, jižní Čechy, film, Troška, Zdeněk Troška, Marek Kališ, Jana Synková, Veronika Žilková, Lucie Vondráčková, Jan Dolanský, Martin Stropnický, Česko, Jaroslav Čermák, Josef Jelínek, Miriam Kantorková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: V Pištíně začalo natáčení pokračování Babovřesk  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.