Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Týden vzdělávání dospělých se nově představí i v online podobě

PR článek

V pondělí 15. listopadu 2021 byla zahájena tradiční akce Týden vzdělávání dospělých, organizována ve spolupráci Jihočeské univerzity a Jihočeské společnosti pro rozvoj lidských zdrojů. Po pauze způsobené epidemií koronaviru se akce nově představuje v offline i v online podobě.

Akce Týden vzdělávání dospělých bude tradičně zaměřena na témata týkající se seberozvoje, vzdělávání, podnikání či marketingu. Účastníci akce se rovněž mohou podívat do zákulisí Akademické knihovny Jihočeské univerzity nebo nahlédnout do výuky na Pedagogické fakultě. Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích společně s Jihočeskou společností pro rozvoj lidských zdrojů se tak pokusí Jihočechům znovu zpřístupnit vzdělání, poukázat na jeho důležitost a připomenout, že vzdělávání nekončí v žádném věku.

Praktické zkušenosti s výpočtem nároku na dovolenou v roce 2021, osobní konzultace na téma „Jakou zvolit profesi nebo podnikání a jak se vzdělat“, Akademická knihovna neakademicky, Jak začlenit LinkedIn do prodejní strategie firmy – to je jen malá ochutnávka přednášek, webinářů a školení, které na návštěvníky TVD v tomto roce čekají. Přechod do online prostředí má navíc pro zájemce tu výhodu, že se mohou vzdělávat z pohodlí domova.

Týden vzdělávání dospělých má v jižních Čechách svou letitou tradici. „Zájem o akci a účast na ní v minulých letech ukázala, že veřejnost má zájem se vzdělávat, že se chce dozvídat něco nového a pracovat na sobě“ doplňuje k akci jedna z organizátorek Mgr. Martina Karásková. „Proto jsme se rozhodli, že akci chceme zachovat, i za cenu toho, že mnoho akcí proběhne online a doufáme, že o akci bude stejný zájem jako v minulých letech“ dodává Martina Karásková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Týden vzdělávání dospělých, Jihočeská univerzita, online, vzdělávání, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, pandemie covidu-19, LinkedIn, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Týden vzdělávání dospělých se nově představí i v online podobě  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.