Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Plněním školního úkolu pomáhají těm, kteří potřebují pomoc

Studentům Jihočeské univerzity z druhého ročníku oboru Obchodní podnikání byl v předmětu Logistika zadán projekt, který budou v průběhu semestru realizovat a na konci obhajovat. Zpracovávají ho ve spolupráci s Občanským sdružením ŠVAGR.

A co je vlastně úkolem studentů? Musí si zvolit produkt, který nechají vyrobit a poté ho budou prodávat.

„Měli bychom také navrhnout obrázek, který souvisí se ´Švagrem´ a bude zobrazen na námi zvoleném produktu. Při prodeji pak musíme získat co nejvyšší výnos,“ uvedla jedna ze studentek Petra Janečková s tím, že veškerý výtěžek z projektu poputuje právě občanskému sdružení, které je zároveň investorem celé akce.

Posláním ŠVAGRu je pořádání integračních akcí pro děti a mládež se zdravotním, mentálním a sociálním handicapem z ústavního i rodinného prostředí.

„Rádi bychom vás pozvali na veletrh cestovního ruchu Jihočeský kompas, který se koná ve dnech 5. a 6. dubna v českobudějovickém Metropolu, kde si budete moci tento výrobek koupit,“ uvedla za tým Dětský sen Petra Janečková.

Foto: ŠVAGR

Štítky Občanské sdružení ŠVAGR, studenti Jihočeské univerzity, projekt, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Petra Janečková, Dům kultury Metropol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plněním školního úkolu pomáhají těm, kteří potřebují pomoc  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.