Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Novorození Budějčáci a Budějčandy měli VIP návštěvu, porodnici navštívil ministr zdravotnictví Adam Vojtěch

Současný ministr zdravotnictví a jihočeský poslanec Adam Vojtěch (ANO) je zároveň budějckým rodákem. Na město si vzpomněl na Nový rok, kdy navštívil gynekologicko-porodnické oddělení v budějcké nemocnici.

V doprovodu ředitele Úseku ostatních zdravotnických oborů Jaroslava Nováka a primáře Miloše Velemínského si prohlédl porodnici. Popovídal si se všemi maminkami a zaměstnanci oddělení a mamince prvního letošního Budějčáka Dominika, který se narodil necelé tři hodiny po půlnoci, předal na památku zlatý medailonek.

„Jsem rád, že se první letošní občánek v Česku narodil v jihočeském Písku. I setkání s maminkami tady v budějcké porodnici bylo velice milé. Říkaly mi, že jsou velice spokojeny s péčí a líbí se jim tu. Sám jsem se tu před lety narodil, navštívil jsem její moderní prostory i loni na Nový rok a rád bych, aby tato milá tradice pokračovala, protože budějcká nemocnice patří k nejlepším zdravotnickým zařízením u nás,“ říká ministr zdravotnictví a jihočeský poslanec Adam Vojtěch.

Štítky Budějce, nemocnice, porodnice, ministr zdravotnictví, Adam Vojtěch, Nový rok, návštěva, ANO 2011, Jaroslav Novák, Česko, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Novorození Budějčáci a Budějčandy měli VIP návštěvu, porodnici navštívil ministr zdravotnictví Adam Vojtěch  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.