Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Podpořte svou imunitu pohybem v čisté šumavské přírodě Skiareálu Lipno a užijte si lyžování a kvalitní služby

PR článek

Skiareál Lipno se připravuje na lyžařskou sezonu se špičkovými službami a celou řadou novinek. Nové kurzy v lyžařské škole, další nástup do lyžařského areálu i komfortnější zázemí půjčovny a servisu. Nejen to, ale i další novinky lipenského areálu například v gastronomii a ubytování přilákají lyžaře ze všech koutů republiky, kteří se po loňské absenci lyžování už těší, že se v zimě vrátí zpět k aktivnímu trávení volného času a udělají tak to nejlepší pro své zdraví.

Ve Skiareálu Lipno vrcholí přípravy na zimní sezonu, která se nezadržitelně blíží a na kterou se těší nejen provozovatelé areálu, ale zejména všichni milovníci lyžování, snowboardingu i ostatních zimních sportů. Dohnat nenalyžované kilometry z loňské sezony se chystají velcí i malí. Lyžařská škola Ski school Lipno je připravena naučit začínající lyžaře správnému skluzu po svahu a nově nabízí i kondiční jízdy pro pokročilé. Větší výukové hřiště FOX park, které je domácí půdou lipenského maskota lišáka Foxe a aktuálně nabízí 4 pojízdné koberce, upravené rozřadiště i nové zázemí lyžařské školy v obchodě Interposrt, jsou jen malým výčtem toho, na co nového se mohou letos návštěvníci těšit.

V několika posledních letech došlo k mnoha investicím a tím ke zkvalitnění služeb v celém lipenském areálu. „Povedlo se nám vybudovat novou sjezdovou dráhu včetně dvousedačkové lanovky, k tomu přilehlé bezplatné parkoviště i novou restauraci či Klientské informační centrum. Věřím, že všechny tyto novinky, včetně cukrárny i nově vzniklého náměstí, všichni návštěvníci ocení,“ říká generální ředitel Skiareálu Lipno Matěj Kratochvíl a dodává: „Dlouhodobě investujeme do kvality služeb a snažíme se udržet stabilní zaměstnance. I ti jsou zárukou spokojeného zákazníka, který bude na čas strávený s rodinou či přáteli v našem skiareálu vzpomínat a bude se rád vracet.“

Nová sjezdová trať Lipenská, která byla vybudována v nejvýchodnější části celého areálu se stala také novým nástupním místem a přístupem ke všem ostatním sjezdovkám. Je možné přímo u ní a zdarma zaparkovat, zakoupit skipas a vyrazit na svah. Tím, že návštěvníci nemusí využít pouze služeb centrálního parkoviště a pokladny v Klientském informačním centru a více se rozprostřou po celé oblasti, se tak předejde případnému shlukování či tvorbě front. Na téměř čtrnácti kilometrech sjezdovek se nachází také vylepšený Snowpark jehož skicrossová a snowcrossová dráha bude letos ve spolupráci s Evou Samkovou a jejím týmem vylepšena tak, aby přinesla více zábavy na lyžích i snowboardu a aby ji nevynechal žádný návštěvník bez ohledu na své zkušenosti.

Nabídku komplexních služeb letos doplnil i nový čtyřhvězdičkový hotel Element. Nachází se přímo u sjezdovky a lze z něj velmi pohodlně dojít k turniketům lanové dráhy Lipno Expres, která dostane lyžaře dále do areálu. Restaurace Stodola a cukrárna Povidloň, které se nachází u centrálního parkoviště, a tedy je lze jen velmi těžko minout, nabízí kvalitní gastronomická jídla a zákusky a podpoří tak dokonalý zážitek z návštěvy top lyžařského resortu v České republice. Ve Stodole si vychutnáte tradiční šumavská jídla z kvalitních surovin místních farem. Vše lokální a čerstvé, tak jako plzeňské pivo, které se čepuje přímo z tanku. V Povidloni si zakládají na vlastnoručně vyráběných klasických zákuscích v moderním stylu.

Nákup skipasů a podmínky návštěvy skiareálů

Skiareál Lipno se bude, tak jako všechny ostatní areály, řídit aktuálně nastavenými podmínkami vlády pro návštěvu lyžařských středisek. „Vnímáme, že aktuální situace související s nemocí Covid 19 stále není dobrá a akceptujeme přijatá opatření vlády, která jsou potřebná. Ke kontrole očkování, negativního testu nebo prodělané nemoci (OTN) bude primárně docházet při nákupu skipasů – tedy na klasických pokladnách, kde bude předložen doklad OTN, podobně jako při návštěvě kulturního zařízení. I nadále bude možné zakoupit skipas online.“ informuje tisková mluvčí skiareálu Lipno Olga Kneiflová.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Lipno, Skiareál Lipno, zima, aktivity, Šumava, příroda, Vodní nádrž Lipno, lyžování, lyžařská škola, lyžař, Eva Adamczyková, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podpořte svou imunitu pohybem v čisté šumavské přírodě Skiareálu Lipno a užijte si lyžování a kvalitní služby  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.