Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V budějckém Géčku byli v sobotu všichni fit

Bylo to fit, bylo to sexy, bylo v tom hodně energie, mělo to drajv! Byl to Fit Day, byl to program plný sportu, pohybu a inspirace, který si v sobotu užili všichni, kteří přišli do budějckého Géčka.

Fit Day v produkční a realizační režii Chilli Production odstartoval v Géčku v 10 hodin dopoledne I.C.E. Indoor Cycling maratonem. Kdo doteď nevěděl, co tenhle název vlastně znamená, ten se dozvěděl a na vlastní oči přesvědčil, že jde o jízdu na stacionárním kole, při motivující rytmické hudbě, podle pokynů instruktora.

A po maratonu ´jízdním´ následoval H.E.A.T. maraton. H.E.A.T. je jedním z nových trendů cvičení, které na speciálních běžeckých pásech umožní zátěžovou chůzi, stejnou, jaká je v horském terénu Alp. Oba maratony provázela nejen hudba a hlasité pokyny trenérů, ale také nadšené povzbuzování diváků a uznalé komentáře k výkonům maratonců.

Po dvou specifických maratonech začal maraton třetí, ve kterém moderátoři David Kovařík a Jirka Gruntorád na pódium zvali sportovce, lektory, instruktory a trenéry, kteří Fit Day rozpohybovali a předvedli hodně inspirativní možnosti aktivit. („Cože, Drbno? Že ses inspirovala a místo psaní začneš s ééérobikem? To aby sis sundala tu náplast z pusy, nosem to neudejcháš!“)

Dance + Pole studio Juicy Berry roztleskalo diváky ukázkami Zumby Tonic, Moderny, Hathajogy a asi největší úspěch měly ukázky Pole Dance. Tanec u tyče, známý z diskoték a barů, v podání Juicy Berry ale spíš tanec na tyči, neuvěřitelné a precizní akrobatické výkony a hodně atraktivní podívaná. („Ty jo, Drbno, vidíš to! Ona se na té tyči drží jen jednou nohou a ještě se u toho otáčí...“)

Fitness 14 se představilo energií nabitými sportovními aktivitami – piloxingem, MTV Dance, TRX – cvičením v závěsném systému („Páááni, Drbno, sleduj... visí jak netopejr a jak se mu rýsujou svaly, super!“) a Pump FX („Koukáš, Drbno, jak se při muzice a se zátěžovou tyčí formuje postavička, co?“)

Relax a životní styl plný zdraví a komplexní program wellness a fitness služeb, včetně možnosti léčebného ´zmrazení´ v kryokomoře a léčebné péče v RRC Clinic představilo Relaxační a regenerační centrum Hluboká v rozhovoru s ředitelkou Wellness a fitness RRC Radkou Schmiedovou.(„Hele, Drbno, v té kryokomoře je mráz -160°, to by ti asi zamrznul úsměv. Ale neboj, zas bys mohla rozmrznout ve fitness.“)

A po relaxu program zase rozpumpoval Fight Club, ukázkami kick boxu, karate, pumpu a ADK, tedy Aerobic Dynamic Kickbox – kondiční cvičení na hudbu, využívající prvků bojových umění, jako je kickbox, karate, taekwon-do, box, kung fu a capoeira.(„Hezky! To karate by ses měla, Drbno, naučit, někdy by se hodilo!“)

A pak už se v programu doskákalo až k ukázce studia JUMPBOXING. Trampolíny, činky a hodně razantní pohyb na hodně rytmickou muziku a… Fit Day byl u konce. Byl to nářez, byl to pohybem našlapaný den, který navíc v závěru programu přinesl další inspiraci na další zajímavou akci v Géčku, která se bude konat 19. května a bude zaměřena také na životní styl – na zdravé, zajímavé vaření a gastronomické novinky.(„Jooo, Drbno! Budeš mít další důvod na chvíli odlepit náplast! Určitě budou ochutnávky...“)

Foto: Chilli Production a Fitness 14

Štítky G.cz, maratonský běh, hudba, fitness, karate, sport, Alpy, energie, RRC Clinic a.s., Klub rváčů, inspirace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V budějckém Géčku byli v sobotu všichni fit  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.