Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sportovní oblečení – jak se oblékat módně a zároveň ve sportovním stylu?

PR článek

Sportovní styl oblékání již po desetiletí kraluje ulicím měst a v době pohodlné módy se z něj stal přední streetwearový trend. Sportovní oblečení dnes můžete nosit nejen do posilovny nebo při běhání, ale také běžně na každý den. Jak a s čím ho zkombinovat, abyste vypadali šik? Poradíme vám.

Sportovní styl oblékání již po desetiletí kraluje ulicím měst a v době pohodlné módy se z něj stal přední streetwearový trend. Sportovní oblečení dnes můžete nosit nejen do posilovny nebo při běhání, ale také běžně na každý den. Jak a s čím ho zkombinovat, abyste vypadali šik? Poradíme vám.

Módní sportovní oblečení – co se hodí mít v šatníku?

Pohodlné tepláky, stylové mikiny, legíny zdůrazňující postavy a v poslední době také soupravy na fitness a cyklistické šortky – to je jen část sportovního oblečení, které tvoří součást městského stylu oblékání. Milujeme je pro pohodlí při jejich nošení a pro to, že se stejně dobře hodí během odpočinku v pohodlí domova i na procházky, výlety na kole nebo dlouhé cesty. Přemýšlíte, jak je používat na běžné nošení, abyste vypadali stylově a užívali si pohodlí? Zde je několik osvědčených rad.

Legíny a topy – sportovní oblečení jako do posilovny nyní lze nosit i do města

Legíny, topy a fitness soupravy jsou v ulicích měst velmi in. Dostaly je do kurzu top modelky: Kendall Jenner, Gigi Hadid a Hailey Bieber. V dnešní době je nosí nejen holky s velikostí XS, ale i ty nejlépe vystylované influencerky plus size. Není divu. Perfektně padnoucí legíny, topy nebo trička s dlouhým rukávem z žebrované tkaniny jsou zárukou pohodlí při nošení a jednoduchou součástí městského outfitu. Takový set lze kombinovat třeba s oversize mikinou s kapucí nebo prošívanou vestou. Skvěle se také hodí košilová bunda a pohodlné sportovní boty.

Tepláky a mikiny – sportovní oblečení, které dobývá streetwear. Jak je nosit?

Teplákové soupravy jsme dosud nosili zejména doma. V době pandemie a práce z domova se z nich však stala každodenní uniforma, v které klidně můžete vyrazit na nákupy, na procházku nebo i toulky po městě. Hitem jsou tepláky v odstínech nude: béžová, hnědá a pudrově růžová barva, avšak do ulic čím dál odvážněji vstupují také soupravy ve výrazných tónech: fuchsiová, oranžová, zelená nebo modrá. S čím kombinovat tento typ sportovního oblečení? Nutností jsou módní tenisky, ale pro kontrast je dobré zvolit klasický trenčkot nebo křivák.

Nejmódnější sportovní oblečení na léto – jak z něho vytvořit módní outfit?

Sportovní oblečení se hodí v každém ročním období, avšak zejména v létě při oblíbených sportovních aktivitách. Dlouhé procházky, vyjížďky na kole, pěší výlety nebo jízda na kolečkových bruslích – bez ohledu na to, jaký sport zvolíte, oblečte se pohodlně. Perfektní volbou budou cyklistické šortky v kombinací s tričkem overzise nebo crop topem. K tomu určitě pohodlné sportovní boty a kšiltovka.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky oblečení, styl, posilovna, Kendall Jennerová, Gigi Hadid, Hailey Baldwin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportovní oblečení – jak se oblékat módně a zároveň ve sportovním stylu?  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.