Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vše, co byste měli vědět o lubrikačních gelech

PR článek

Používáte v posteli lubrikační gel? Pokud ne, rozhodně byste měli začít. Nejenže předchází nepříjemným zraněním a pomáhá ve chvílích nedostatečné přirozené lubrikace, ale s gelem si při postelových hrátkách užijete také mnohem více zábavy.

Lubrikační gel nejen jako pomůcka při erotických hrátkách

Lubrikanty má ještě dnes mnoho lidí spojené se sexuálními praktikami, které třeba sami neprovozují. Proto si neuvědomují jejich ohromný potenciál nejen při samotném sexu, ale i během romantického večera.

Lubrikační gel (zvlášť ten na silikonové bázi) je totiž naprosto skvělý také například při masážích. A to nejen těch erotických. Taková masáž šíje s lubrikantem je dokonalou rozkoší, která může snadno vést i k samotné předehře a… kam jen vás vaše fantazie a přání pustí.

Lubrikant může sloužit i prakticky například pro zavedení Venušiných kuliček k posilování pánevního dna, nebo ke snadnější manipulaci s menstruačním kalíškem.

Jak vybrat lubrikační gel?

Pokud chcete konečně koupit svůj první lubrikant, nejprve vás čeká odpověď na otázku, k čemu ho chcete používat.

Lubrikanty se dělí do dvou základních skupin. Jedná se o lubrikační gely na vodní bázi a silikonové lubrikační gely.

Lubrikanty z první kategorie – tedy gely na vodní bázi – jsou skvělé při používání s erotickými pomůckami, nebo zmíněnými menstruačními kalíšky a Venušinými kuličkami.

Silikonové lubrikační gely jsou naopak vhodné pro masáže všech možných tělesných částí i pro erotické experimenty.

Jejich největší výhodou je, že mají delší výdrž a zpravidla stačí nanést jednou v objemu přibližně kapky o velikosti lískového oříšku a vydrží i několik hodin. Nevýhodou je, že mohou degradovat materiál silikonových erotických pomůcek.

A jak je to s výhodami a nevýhodami lubrikačních gelů na vodní bázi?

„Vodní“ lubrikant je šetrný k erotickým pomůckám všech materiálů. Pokud hledáte lubrikační gel šetrný k přírodě a čistě přírodního složení, vhodný produkt najdete právě v této kategorii. Na druhou stranu vodní lubrikanty vydrží fungovat spíše kratší dobu a musíte se připravit na to, že možná budete muset gel použít i v průběhu erotických okamžiků.

Kvalita na prvním místě

Lubrikační gely přicházejí do styku s vašimi nejintimnějšími partiemi. Proto je jejich kvalita a dokonalé složení skutečně na prvním místě. Nespoléhejte se na značky, které koupíte v drogerii – i ty na pohled důvěryhodné mohou být potenciálně škodlivé.

Po lubrikantu se poohlédněte spíše na sexshopech. Například na Sexshopik.cz najdete pouze ty nejkvalitnější gely, které jsou k pokožce šetrné a nemusíte se obávat alergických reakcí ani jiných potenciálních potíží.

Ohodnoť článek

Štítky lubrikační gel, masáž, erotická pomůcka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vše, co byste měli vědět o lubrikačních gelech  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.