Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Pátek 24. května 2024  |  Svátek má Jana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Praktické autodoplňky, které by ve vaší výbavě neměly chybět

PR článek

Jste aktivními řidiči a za volantem svého vozu trávíte desítky minut denně? Aby byla každá vaše jízda co nejpříjemnější, měli byste se o svůj automobil řádně starat. Tím nemáme na mysli pravidelné návštěvy autoservisu, nýbrž péči o samotný vůz, tedy čištění interiéru i exteriéru. Jak často se mu věnujete a jaké přípravky k tomu využíváte? Máme pro vás tipy, které dozajista oceníte!

Perfektní karoserie na prvním místě

Milujete, když auto vypadá, jako kdyby právě sjelo z výrobní linky? Tohoto vzhledu můžete docílit i u svého ojetého vozu. Stačí používat kvalitní autokosmetiku k péči o lak. Ta vás totiž dokáže zbavit polétavé rzi a lak celkově dekontaminovat. O perfektní vzhled se postarají leštěnky a je-li nutné zbavit se nějakého škrábance, přijde vhod také praktická leštička.

Parádní výhled za každé situace

Víte, jaký produkt vám zpříjemní řízení za každého počasí? Tekuté stěrače. Díky nim totiž budete mít ze svého vozu skvělý výhled, protože hlavní úloha tekutých stěračů spočívá v odpuzování vody. V zimě vám navíc ušetří práci s odklízením sněhu a námrazy ze skel, protože okna chrání před námrazou a v případě, že opravdu hodně mrzne a námraza se přeci jen vytvoří, lehce se jí zbavíte.

Zjednodušte si údržbu interiéru

Abychom ovšem nezůstali jen u exteriéru, přinášíme vám také praktické tipy na přípravky a předměty, které oceníte při údržbě interiéru. Kromě oživovače plastů a produktů k ošetření kůže si pořiďte také štětec, s jehož pomocí se zbavíte prachových částí a dalších nečistot snadno a během pár okamžiků. Uvidíte, že údržba interiéru vozu bude díky štětci mnohem snazší.

Udržujte své auto v dokonalém stavu a kochejte se jeho bezchybným vzhledem. Uvidíte, že v naleštěném autě, o které je pečováno zvnějšku i uvnitř, se vám bude příjemně jezdit a každá cesta bude za odměnu.
 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Praktické autodoplňky, které by ve vaší výbavě neměly chybět  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.