Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak kombinovat prvky business stylu s ležérními doplňky?

PR článek

Ani málo, ani moc. Tak přesně takový je business casual dress code, který v sobě kombinuje právě business a ležérní prvky. Jak přesně je tedy možné prvky business stylu s ležérními doplňky kombinovat, aby byl výsledek co možná nejlepší?

Business casual: Kombinace business a ležérních prvků

Jestliže zkombinujete dva protichůdné směry, jako je právě business a ležérní styl, vzejde z toho něco, co lze jednoduše nazývat jako business casual. 

Business casual je v současné době velice populární dress code, neboť  je jedním z elegantnějších stylů oblékání, který je zcela vhodný pro běžný pracovní den. Jedná se o lehce uvolněný dress code zachovávající váš profesionální vzhled. 

Obecně je tedy kombinace business prvků s ležérními doplňky velice oblíbená, a to právě díky své rafinovanosti. I když totiž díky business fashion kouskům budete působit elegantně, ležérní doplňky celý model skvěle odlehčí. 

Business kousky a ležérní doplňky

Jak přesně je možné business prvky a ležérní doplňky kombinovat? Neexistuje na to jeden univerzální návod, ale vždy je třeba outfit tvořit s citem a smyslem pro detail. Je zřejmě všem jasné, že k dámským midi zavinovacím béžovým šatům v business stylu není ideální obout barevné sportovní sneakers, ale je lepší dát přednost ležérním světlým koženým teniskám s rovnou podrážkou. Vždy se při výběru jednotlivých kousků řiďte především svou vlastní intuicí a uvidíte, že chybu neuděláte.

Fashion značky nabízející business i ležérní kousky

Naprosto perfektně vám s kombinací prvků business stylu s ležérními kousky mohou pomoci také konkrétní fashion značky, které ve své nabídce poskytují právě oblečení tohoto charakteru. Jednou takovou značkou je i Abercrombie & Fitch https://answear.cz/m/abercrombie-fitch. Jedná se o velmi oblíbenou módní značku s více než stoletými zkušenostmi v oděvním průmyslu. V její nabídce naleznete stylovou módu pro muže, ženy i děti a aktuální kolekce této značky přinášejí právě módu tvořenou business prvky s ležérními detaily, která je vhodná pro každodenní nošení do práce, do školy i do města. Jestliže si tedy sestavíte celý outfit z oblečení a doplňků od této značky, vedle rozhodně nešlápnete.

Stejně tak vám ale s vytvořením dokonalého a poutavého business casual outfitu mohou pomoci i další značky, jako je například Vila https://answear.cz/m/vila

Jak business a ležérní kousky kombinovat?

Dámy, konkrétně můžete s blížícím se jarem vsadit například na kombinaci jednoduchých světlých kalhot, trench kabátu, bílých kožených tenisek a světlé kšiltovky bez výraznějších potisků a nášivek. Stejně tak můžete zkombinovat také hnědé kalhoty, béžové kožené sako, menší béžovou kabelku do ruky, béžové plátěné tenisky s rovnou podrážkou, béžovou ledvinku a černé sluneční brýle. 

Vždy je zkrátka potřeba v rámci outfitu nevyužívat výhradně prudce elegantní kousky, ale přirozeně je propojit s ležérnějšími doplňky. Uvidíte, že si outfity tvořené business a ležérními kousky zamilujete i vy. Na Answear.cz navíc najdete vše, co k vytvoření podobných modelů budete potřebovat. 

Ohodnoť článek

Štítky styl, oblečení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak kombinovat prvky business stylu s ležérními doplňky?  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.