„Nevíme, jestli to stálo za to.“ Po natáčení Ano, šéfe zůstala na Šumavě hořká pachuť

Populární pořad Ano, šéfe! zamířil ve svém posledním díle do jižních Čech, kde zavítal do penzionu a restaurace Pláně nedaleko Zadova. Šumavský podnik se potýkal s řadou problémů, které se díky radám Zdeňka Pohlreicha podařilo odstranit, přesto zůstala po natáčení silná hořká pachuť. „Nevíme, jestli to za to stálo,“ hodnotí zkušenost provozovatel restaurace Jakub Rybyšar.

 · Tomáš Souček · 3 minuty

Chceš odebírat denní přehled zpráv?

Zanech nám e-mail

Přihlášení k odběru denního přehledu zpráv

Denní přehled zpráv přijde do e-mailu každé ráno a obsahuje přehled zpráv z předchozího dne.
Denní přehled zpráv je možné kdykoliv odhlásit.

Přihlášením odběru denního přehledu zpráv souhlasím s obchodními podmínkami, etickým kodexem a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Napište první písmeno abecedy.

Ankety

Létáte na dovolené z vídeňského letiště?

 
 
Celkem hlasovalo244 čtenářů
 

Přečtěte si článek k tématu

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.