Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

DOPRAVNÍ INFO: Mezi Češnovicemi a Pištínem bude do října uzavírka. A nebude jediná

Opravy jihočeských silnic pokračují. Některé s sebou přinesou částečné i úplné uzavírky. Ne kterých místech je tedy třeba počítat s dopravními omezeními?

  • Od 1. července do 8. října bude probíhat úplná uzavírka pozemní komunikace III/12230 Češnovice, Pištín. Důvodem uzavření úseku je výměna propustku v části Zálužice.
    Po celou dobu úplné uzavírky bude lokalita, včetně všech dotčených pozemních komunikací objízdných tras, řádně opatřena dopravním značením.
    Od začátku prázdnin také probíhá úplná uzavírka silnice III/12231 Dubenec u Dívčic. V místě je byly zahájeny opravy dvou mostů. Opravné práce jsou naplánovány až do 16. listopadu.
     
  • V katastrálním území Lišov - Slověnice probíhá od 2.července do 18. září oprava povrchu vozovky na silnici II/148. Zároveň s tím probíhají i opravné práce chodníku, odvodnění a veřejného osvětlení.
    Objízdná trasa pro vozidla nad 3,5 tuny je vedena po silnici I/34 směr Třeboň a dále pak po silnici I/24 směr Lomnice nad Lužnicí.
    Objízdná trasa pro vozidla do 3,5 tuny je vedena po silnici III/15512 směr Dunajovice, dále po místní komunikaci Dunajovice směr Slověnice.
    Objízdná trasa pro pravidelnou autobusovou dopravu je vedena po silnici III/15512 směr Dunajovice, dále po místní komunikaci Dunajovice směr Slověnice.
     
  • Do 15. července bude trvat úplná uzavírka úseku silnice II/406 ve městě Dačice. Délka uzavřeného úseku je přibližně 400 metrů, jedná se o průtah městem.
    Objízdné trasy jsou stanoveny takto:
    Nákladní doprava
    Vedena po silnici II/408 a II/409 do Studené a dále po sil. I/23 do Telče a zpět na II/406. Objízdná trasa je obousměrná, celková délka objížďky je cca 34 kilometrů.
    Autobusová linková doprava
    Vedena po sil. II/408 směr Studená, dále po sil. III/40620 přes Kostelní Vydří a dále po objížďkové trase uzavírky sil. II/406 v kraji Vysočina.

Tisková zpráva | Foto Jana Kroneislová

Štítky uzavírka, oprava, silnice, objížďka, Dunajovice, Slověnice, Pištín, Zálužice, Češnovice, Dívčice, Dubenec, Lišov, Třeboň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DOPRAVNÍ INFO: Mezi Češnovicemi a Pištínem bude do října uzavírka. A nebude jediná  |  Dopravní info  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.