Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIP NA VÝLET: Trojmezí stojí za návštěvu i v posledních prosincových dnech

Vánoce jsou za námi a teď nás před silvestrovskými oslavami a vítáním nového roku čeká ještě několik dní. Děti si v nich užijí školních prázdnin, mnozí dospěláci dovolené. Budějcká Drbna má pro vás tip na pěkný výlet. Trojmezí z německé strany. A protože je tohle místo jen hodinku cesty z Českých Budějovic, tip možná přijde vhod i těm, kterým se tolik nepoštěstilo a musí mezi svátky do práce.

„Doporučuji navštívit Trojmezí z německé strany. Stojí opravdu za to, se na tohle místo v těchto dnech podívat," doporučuje fotograf Budějcké Drbny Jan Luxík. Právě na jeho fotografiích pořízených v úterý 26. prosince na Trojmezí je vidět, jak příroda dokáže čarovat a že stojí za to, tento kout Šumavy navštívit.

Trojmezí je šumavské horské sedlo na nejvyšším hřebenu české a rakouské části Šumavy, mezi vrcholy Plechý a Trojmezná. Protínají se zde státní hranice Česka, Německa a Rakouska.

Štítky Trojmezí, Šumava, výlet, tip, silvestr, Vánoce, České Budějovice, návštěva, Drbna.cz, Německo, Česko, Rakousko, Trojmezná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIP NA VÝLET: Trojmezí stojí za návštěvu i v posledních prosincových dnech  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.