Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

TRAILER TÝDNE: Připravte si kapesníky, pokračování Krokodýla Dundee nebude

Jak to chodí v Austrálii už známe z filmů o Dundeem. Na internetu se díky americkému Super Bowlu objevila upoutávka na další, volné pokračování příběhu o australských venkovských hoších. Tentokrát se na dobrodružství vydá Dundee mladší a vypadá to, že s ním nuda nebude. Problém ale je, že se jedná reklamu na australský turismus. Na film tedy nečekejte.

Dundee byl hrdina a obdivoval ho snad každý, to je známá věc. Jediným gestem povalil vola, krotil krokodýly i gangstery a svým buranstvím si získal srdce půvabné dámy. Jeho synek ale vypadá jako přitroublý hromotluk, který moc rozumu nepobral. Vydává se do australského vnitrozemí, kde se bude potýkat s ruznými příhodami. V Austrálii o nebezpečná zvířata není nouze, nejnebezpečnějším z nich je ale podle upoutávky Russel Crowe, takže se o hrdinův život příliš bát nemusíte.

Pak ale přichází jedno velké zklamání, žádný film totiž následovat nebude. Celý trailer má nalákat turisty k návštěvě Austrálie. Škoda, ale i tak stojí video za zhlédnutí. Australská příroda je totiž nádherná.

Štítky trailer týdne, film, Dundee, krokodýl, Austrálie, hoax, Super Bowl, Russell Crowe, kapesník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TRAILER TÝDNE: Připravte si kapesníky, pokračování Krokodýla Dundee nebude  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.