Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zpátky do devadesátek se Somersby Kiss Párty

V sobotu 13. června se na budějckém výstavišti uskuteční československá retro show, jakou jste ještě nezažili. S DJs z rádia Kiss Jižní Čechy zavzpomínáte na největší hitovky 90. let a se Somersby ciderem v ruce se protančíte do pozdního rána.

V pavilonu T na výstavišti bude připravena obří stage pro všechny milovníky top hitů z devadesátek. V průběhu večera se můžete těšit na multimediální show a laser show.

Každou hodinu vystoupí jeden z top hostů večera. Vzpomínáte si na časy, kdy jste tancovali do svítání a vaše taneční umění bylo k nezastavení? Verona, Lunetic, Maduar a Těžkej Pokondr vám tyto časy vrátí zpět.

Večerem retro párty budou provázet moderátoři a DJs z rádia Kiss Jižní Čechy: Roman Anděl, Bára Tlučhořová, DJ Basslicker, Tom Herber, Adéla Jirkalová, Jirka Ježek, objeví se i holky Kisspatrolky.

Top párty rádia Kiss Jižní Čechy a Somersby odstartuje ve 20 hodin. Lístky zakoupíte v předprodeji za 150 korun přes Ticketportal.cz, nebo na místě za 200 korun.

A pokud Náhodou Nejsi sám, pozvi přes Facebook i kámoše. Co na tom, že má Pejzy. Saša prostě jede a přeje si, Ať je hudba i tvůj lék. A nezapomeň na rodinu – budeš koukat, jak to na Hafanana rozjede tvoje Máma!

Štítky rozhlas, Jihočeský kraj, kongresové centrum, Bára Tlučhořová, Česko, Verona, Facebook, Somersby cider, retro, umění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zpátky do devadesátek se Somersby Kiss Párty  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.