Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Fakjů pane učiteli! Pokračování německé komedie zaútočí na vaše bránice

Fanoušci českých komedií mají konečně další důvod k návštěvě kina! Tento týden v Cinestaru startuje nový snímek Celebrity s.r.o., který předpremiéru zažil v rámci říjnové Dámské jízdy. A měl úspěch! Kromě zmíněného filmu s Jirkou Mádlem se můžete těšit na dvojku Fakjů pane učiteli a strhující Sicario: Nájemný vrah.

Celebrity s.r.o.

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Těmito slovy distributor představuje novou komedii Celebrity s.r.o. O jaký nápad jde? Co takhle do seriálu přidat postavu, která je inspirována skutečným mafiánem? Že to funguje? No jistě! Ovšem to by si televizní show nesměl samotný mafián všimnout... Pak začne téct do bot. Mládeži přístupné.

Sicario: Nájemný vrah

Příhraniční oblast mezi USA a Mexikem, válka proti drogám, Emily Blunt, Benicio Del Toro... Že tato věta stačí k návštěvě kina? Žánroví fanoušci, kteří již měli to štěstí snímek vidět, mluví o skvělé podívané. Dodejme, že režisérem filmu je Denis Villeneuve, který má na kontě například výtečné Požáry či Zmizení! Přístupné od 15 let.

Fakjů pane učiteli 2

Německá komedie Fakjů pane učiteli z roku 2013 zaznamenala celkem slušný úspěch, tak se nelze divit tomu, že tu máme po dvou letech pokračování. O čem je? Zeki Müller je zpět a čekají o pedagogické povinnosti. Zeki není žádný svatoušek, to už víme z minulosti. Tentokrát se dostane ke kradeným diamantům, které ukryje do plyšového medvídka. A toho jeho kolegyně věnuje charitě v Thajsku. Vau, neřádili byste? Od 12 let.

Foto: Constantin Film Verleih

Štítky komedie, Fakjů pane učiteli, film, Cinestar, režisér, kino, Emily Bluntová, Benicio del Toro, Denis Villeneuve, USA, Mexiko, nájemný vrah

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fakjů pane učiteli! Pokračování německé komedie zaútočí na vaše bránice  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.