Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SOUTĚŽ: Šansoniérka Radůza zahraje českobudějovickému publiku v DK Metropol

Zpěvačka, multiinstrumentalistka a autorka hudby i textů, začínala s převážně bluesově zabarveným repertoárem na ulici, kde ji v roce 1993 objevila zpěvačka Zuzana Navarová. Již tři dny na to byla Radůza představena širšímu publiku v Lucerně, téhož roku stála opět na pódiu pražské Lucerny jako předskokanka hvězdy amerického popu Suzanne Vegy. Její hudba vychází částečně z šansonu, ale největší díl inspirace čerpá Radůza z folklóru a nálady městských odrhovaček, které v jejím syrovém podání nabízejí nečekané hudební i textařské obraty. A s tím bude ve čtvrtek bavit Divadelní sál DK Metropol.

Soutěž o vstupenky na Radůzu (26. 11. - 19:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na vystoupení Radůzy. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do čtvrteční 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Radůza se narodila ve znamení Ryby. Správně je tedy odpověď B. Dvě volné vstupenky vyhrály čtenářky Eliška Severová Lucie Holarová. Blahopřejeme!

Štítky soutěž, Dům kultury Metropol, Palác Lucerna, vstupenka, Suzanne Vega, Zuzana Navarová, hudba, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Šansoniérka Radůza zahraje českobudějovickému publiku v DK Metropol  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.