Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Tata / Bojs jedou od A do B. A zastavují se v B - Budějcích!

Už jen pár dní nás dělí od parádní show, kterou přivezou Tata / Bojs 4. prosince 2015 do unikátního industriálního prostředí smaltovny Sfinx v Českých Budějovicích. Koncert začne po 20. hodině. „Prostor jsme vybrali, protože dokonale sedí k projevu Tata / Bojs a úžasně tak dokreslí kompletní atmosféru celého koncertu,“ vysvětluje výběr prostoru organizátor koncertu Lukáš Zahradník.

Skupina Tata / Bojs přiveze přímo do vašich uší nové album A / B, na které fanoušci museli čekat dlouhé 4 roky! Album je řadově deváté - počet alb je viditelný i na obalu desky. Deska je navíc hodnocena hodně pozitivně! „Po strachu, že další album ‚tatáčů‘ bude už mimo realitu, se nakonec na svět vylouplo jako docela posluchatelná popová deska,“ hodnotí ve zkratce Mardoša z Tata / Bojs.

Z koncertů turné je nadmíru jasné, že ozdobou letošního podzimu bude i živá show „tatáčů“. Jak je u kapely zvykem (a jak dokazují koncerty turné), návštěvníky koncertů čeká barevná, do detailů propracovaná podívaná, slibující výjimečný zážitek, k tomu navíc dvoje bicí! Jako předskokan kapely vystoupí olomoučtí No Distance Paradise.

Lístky jsou ještě možné koupit, a to hned dvěma online způsoby: CBsystem - Ticketstream.

Kdo neholduje internetovým lístkům, může zajít do kavárny Široko v Široké ulici v Českých Budějovicích nebo do divadlení kavárny Kuloár v budově Jihočeského divadla.

„Pro ty, kteří neví, zda dorazí, nebo ne, tak bude dostatek lístků i na místě. I když si na místě maličko připlatíte,“ uzavírá Lukáš Zahradník.

Soutěž o vstupenky na vystoupení kapely Tata / Bojs

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát jednu vstupenku na vystoupení kapely Tata / Bojs. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do páteční 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Jde v pořadí o deváté album. Správně je tedy odpověď B. Volnou vstupenku vyhráli čtenáři Zuzana Jiříková a Miroslav Pechoušek. Blahopřejeme!

Autoři

Štítky koncert, soutěž, České Budějovice, hudební skupina, vstupenka, Sfinx, Jihočeské divadlo, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Tata / Bojs jedou od A do B. A zastavují se v B - Budějcích!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.