Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Obchod Móda Nikola myslí na pohodlí žen

PR článek

V centru Českých Budějovic sídlí obchod, který se specializuje především na spodní prádlo, plavky, ale i dámskou konfekci. Především dámy by měly zpozornět a ověřit si některá pravidla pro výběr vhodného dámského spodního prádla.

Obchod Móda Nikola se nachází v Hroznově ulici 15, nedaleko Masných krámů. V prodejně naleznete široký sortiment dámského prádla, ať už se jedná o podprsenky k běžnému nošení, sportovní, kojící, zmenšující či zvětšující. Velikosti se pohybují od A po K s obvodem od 65 do 125 centimetrů.

Ne každá žena si dokáže správně vybrat vhodnou velikost podprsenky. Je potřeba vzít v úvahu správný tvar, obvod a velikost košíčků. Často se představa liší od reality a mnohdy pak ženy nosí naprosto nevyhovující spodní prádlo. Abyste se, dámy, cítily příjemně, profesionální obsluha vám poradí a pomůže vám vybrat tu správnou velikost. Pohodlí je tou hlavní prioritou.

Obchod Móda Nikola nabízí také různé doplňky, například nalepovací gely, dále podvazky i punčochy. Na své si přijdou i pánové, výběr pánského spodního prádla je široký.

V tomto obchodě naleznete pouze značkové oblečení. Jmenujme například značky Lisca, Partfait, Triumph, Felina, Selmark, Puma, Stix, Andrie a další. Zároveň obchod Móda Nikola garantuje nejnižší cenu zboží jmenovaných značek na kamenném i internetovém obchodě.

S blížícími se Vánoci nabízí obchod Móda Nikola i nákup dárkových poukazů. Vyřešíte tím tak dilema s odhadem velikostí dámského a pánského spodního prádla.

Soutěž o poukázky na nákup v Móda Nikola!

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát jednu poukázku v hodnotě 1000 korun, jednu v hodnotě 500 korun a jednu v hodnotě 300 korun na nákup v Móda Nikola. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělí 14. 12. následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

SOUTĚŽ SKONČILA

V obchodě se prodává spodní prádlo značky Lisca. Správně je tedy odpověď C.

Poukaz na 1000 korun získala čtenářka Jana Štindlová, poukaz na 500 korun Jana Vágnerová a poukaz na 300 korun Lenka Koutníková. Blahopřejeme!

Štítky obchod, spodní prádlo, soutěž, České Budějovice, Puma SE, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Obchod Móda Nikola myslí na pohodlí žen  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.