Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Alfa Autoškola v Českých Budějovicích

PR článek

„Jen v klidu sešlápněte spojku, zařaďte si jedničku, pomalu pouštějte nohu ze spojky a plynule sešlapávejte plyn, abyste se rozjel. Hlavně ply-nu-le!“ Chystáte se zařadit se do silničního provozu coby řidič automobilu? S Alfa Autoškolou to zvládne každý.

Alfa Autoškola sídlí na Lannově třídě, mezi obchodem New Yorker a drogerií Rossmann. Výuka teorie probíhá v centru města v ulici Karla IV. Jízdy si užijete v úplně nových vozech Dacia Logan.

Alfa Autoškola nabízí tyto výhody:
  • výhodná cena řidičáku sk. B za 7 500 korun
  • možnost platby na splátky
  • vyzvednutí a vysazení na místě, které se hodí vám
  • plánování jízd podle vašeho časového rozvrhu
  • zrušení jízdy den dopředu pouhou smskou
  • možnost jízd až 6x týdně

Celý kurz trvá většinou do dvou měsíců. Před první jízdou obdržíte informační SMS a po zahájení kurzu také e-mail se všemi důležitými informacemi.

Pokud doporučíte Alfa Autoškolu dalšímu zájemci o řidičský průkaz, získáte automaticky odměnu 200 korun. Pokud byste chtěli udělat radost někomu ze svých blízkých, který se teprve chystá usednout za volant, v nabídce autoškoly jsou i dárkové poukazy rozesílané poštou.

Více se dozvíte na webu autoškoly: www.alfaautoskola.cz.

Soutěž o řidičský průkaz od Alfa Autoškola zcela zdarma a další poukázky!

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář získat řidičský průkaz zcela zdarma, další dva získají řidičák za poloviční cenu, další tři výherci obdrží slevu 1500 korun a dalších pět čtenářů získá slevu 1000 korun. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělí 21. 12. následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

SOUTĚŽ SKONČILA

Řidičský průkaz skupiny B stojí 7 500 korun. Správně je tedy odpověď A. Poukaz na absolvování kurzu získala čtenářka Pavla Chmelíková, padesátiprocentní slevu získali čtenáři Michala KarvánkováJan Pešek, slevu 1500 korun získali čtenáři Veronika Vrzalová, Lukáš PažourekRadek Křiváček a slevu 1000 korun získali čtenáři Eva Petroušková, Jana Pánková, Pavel Mareš, Nikolas Nitran a Martina Týmalová. Gratulujeme!

Štítky soutěž, České Budějovice, řidičský průkaz, Karel IV. Lucemburský, New Yorker, Rossmann, ALFA autoškola, v.o.s., Dacia Logan, Pavel Mareš, Jan Pešek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Alfa Autoškola v Českých Budějovicích  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.