Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

SOUTĚŽ: Návrat do hereckého prostředí 20. století obstará hra Komedianti

Do DK Metropol přijede ve čtvrtek 17. prosince přijede Divadlo Na Jezerce představit hru Arnošta Goldflama Komedianti. Hra zachycuje týden herců na počátku 20. století. Ti jsou v mnohém podobní dnešním kolegům. Svou roli zde má i rodinná historie předků Hrušínských. V hlavních rolích uvidíte Jana Hrušínského nebo Kláru Issovou.

Soutěž o vstupenky na představení Komedianti

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na představení Komedianti. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do čtvrteční 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Hudbu ke hře Komedianti složil Milan Potočný. Správně je tedy odpověď B. Dvě volné vstupenky vyhráli čtenáři Martin Erhard Hana Vaňková. Blahopřejeme!

Foto Ivan Kahún

Štítky soutěž, Jan Hrušínský, vstupenka, Komedianti, Klára Issová, Arnošt Goldflam, Divadlo Na Jezerce, Dům kultury Metropol, Martin Erhard, Drbna.cz, představení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Návrat do hereckého prostředí 20. století obstará hra Komedianti  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.