Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SOUTĚŽ: Dobrá zpráva pro budoucí rodičky: Nemocnice bude pořádat bezplatné předporodní kurzy

Novinku, kterou jistě ocení nejedna budoucí maminka, plánuje Nemocnice České Budějovice. Porodnice bude organizovat pravidelné předporodní kurzy, které povedou zkušení profesionálové. Nejednu ženu jistě potěší, že lekce budou zcela zdarma.

„Kurzy budou rozděleny na čtyři lekce. První povedou naše porodní asistentky. Druhé lekce se kromě nich zúčastní i anesteziolog, který zájemcům přiblíží různé druhy analgezie. Třetí lekce bude zaměřena na dýchání a v případě zájmu i cviky, které lze uplatnit během šestinedělí. Poslední část povedou kolegové z neonatologie, kteří rodičky připraví na péči o dítě,“ říká Iva Nováková, manažerka spokojenosti pacientů a zaměstnanců.

Nemocnice České Budějovice očekává u prvních předporodních kurzů velký zájem o volná místa. „Benefitem těchto kurzů je, že se konají v potenciálním místě porodu matky a kurzy jsou vedeny personálem Nemocnice České Budějovice, kterému může budoucí maminka klást otázky přímo k místní praxi,“ přidává Nováková.

Po skončení jednoho kurzu bude vždy otevřen nový. „V případě velkého zájmu jsme připraveni přidat i další časy, abychom mohli uspokojit poptávku našich rodiček,“ ubezpečuje manažerka spokojenosti pacientů a zaměstnanců Nemocnice České Budějovice. Budějcká Drbna však pro své čtenářky zajistila jedno místo v předporodním kurzu, které mohou vyhrát v soutěži. A pro správnou odpověď nabízí i malou nápovědu.

Předporodní kurzy odstartují 6. dubna. Budoucí maminky tak díky nim budou maximálně připraveny na porod i na první dny se svým miminkem.

 

Soutěž o předporodní kurz

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrat dvě místa v předporodním kurzu. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělí 4. dubna následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Než přistoupíte k vyplňování soutěžních otázek, je první podmínkou účasti v soutěži, stát se fanouškem Nemocnice České Budějovice a. s.- oficiální. Klikněte na následující „To se mi líbí“.

 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

V loňském roce se narodilo 2384 dětí. Správně je tedy odpověď A..

Předporodní kurz vyhrály Kateřina Štětinová a Zdeňka Průšová. Blahopřejeme!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky soutěž, Nemocnice České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Dobrá zpráva pro budoucí rodičky: Nemocnice bude pořádat bezplatné předporodní kurzy  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.