Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Na Letní parket Holkov míří kapela Chinaski

V sobotu 30. července od 19 hodin se můžete těšit na jedinečné a minimálně hodinu a půl dlouhé vystopení skupiny Chinaski! Ta představí písně z posledního alba Rockfield, ale i starší hity. Deska Rockfield se natáčela ve studiích, kde natáčely takové hvězdy jako Queen, Coldplay či Black Sabbath.

Jako hosté se předtaví pop-rocková kapela Like-it! z Jaroměřic nad Rokytnou a jihočeská skupina The Vision. Předprodej vstupenek je v síti CBsystem nebo v restauraci U Koňské dráhy. 

Chinaski

Skupina vznikla v roce 1987 jako Starý hadry, dali ji dohromady Pavel Grohman a Michal Novotný (později Malátný) Rok 1994 přináší kapele změny – pod vlivem Charlese Bukowského se podle jeho postavy přejmenovávají na Chinaski a vychází jim stejnojmenné debutové album. Druhá deska Dlouhej kouř (1997), jejíž stejnojmenný singl je tehdy nejhranější písní v rádiích, přináší kapele velkou popularitu i několik nominací na Ceny akademie.

Like-it!

Pop-rocková kapela z Jaroměřic nad Rokytnou se stala Kapelou Vysočiny 2013 a vítězem titulu Vysočina hledá talent 2014.

The Vision

Skupina z Jihočeského kraje hrající vision pop-rock od jara 2014 se skládá ze zkušených muzikantů, kteří spolu působili v několika hudebních projektech.

Další info najdete na www.holkov.cz nebo Facebooku Letního parketu Holkov. Vstup do areálu je od 18:00, začátek od 19:00. Vstupenky jsou v předprodeji v prodejní síti CBsystem.

Soutěž o vstupenky na koncert kapely Chinaski

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na kapelu Chinaski. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do páteční 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Od prvního koncertu uplynulo 19 let. Dvě volné vstupenky vyhráli čtenáři Miroslav Jakubec a Vendula Lískovcová. Blahopřejeme!

Štítky hudební skupina, Chinaski, soutěž, vstupenka, Holkov, Coldplay, Black Sabbath, Pavel Grohman, Michal Malátný, Jaroměřice nad Rokytnou, Kraj Vysočina, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Na Letní parket Holkov míří kapela Chinaski  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.