Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Restaurace Secrets na náměstí připravuje špičkovou mezinárodní bezlepkovou kuchyni

PR článek

V krásných sklepních prostorách a přímo na náměstí Přemysla Otakara II. vznikla na jaře jediná čistě bezlepková restaurace v Českých Budějovicích. V menu si vybere každý, kdo dává přednost lehkému a zároveň výživnému jídlu a rád ochutnává dobroty z mezinárodní kuchyně. Šéfkuchař pracuje s přirozeně bezlepkovými potravinami, které jsou pro celiaky nezávadné a navíc velmi chutné.

V bezlepkové restauraci Secrets si přijde na své každý, nejen celiak, ale i vášnivý gurmán. Denně šéfkuchař připravuje nové menu, které uspokojí i mlsné jazýčky Budějčáků. Kdo má chuť, může oběd zapít znamenitou kávou z deštných pralesů anebo vyzkoušet sladký dezert.

Kromě výborné sladké tečky tu je možnost ochutnávky moravských vín. Secrets sídlí v kouzelném romantickém prostředí, kde můžete zajít na výtečnou večeři, degustaci vína anebo si prostor můžete pronajmout pro soukromou oslavu. Výhodná je i poloha restaurace, která sídlí v krásné historicky zachovalé budově Bílého lva na náměstí na straně obchodního domu Dvořák. Podnik je samozřejmě nekuřácký, a tak se není třeba obávat odéru z cigaret.

Bezlepková jídla za rozumnou cenu si vychutnáte denně kromě neděle. 

Soutěž o tři poukazy do restaurace Secrets

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát poukazy do restaurace Secrets. První v hodnotě 600 korun, druhý v ceně 400 korun a třetí za 200 korun. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělní 10. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Restaurace se vyhýbá lepku, respektive všem potravinám, které jej obsahují.

První místo získala Karin Jánská, druhé místo Ondřej Kašpárek a třetí místo Alena Prokešová. Blahopřejeme!

Štítky soutěž, jídlo, restaurace, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Restaurace Secrets na náměstí připravuje špičkovou mezinárodní bezlepkovou kuchyni  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.